Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális hogy nem hiányzik a...

Normális hogy nem hiányzik a közösség?

Figyelt kérdés
1 honapja vagyok távoktatáson és azóta sokkal nyugodtabb vagyok
2020. dec. 10. 09:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem hiányzik a rendes suli. Én már leérettségiztem, és 2 éves technikumra járok most hogy legyen szakmám. Ráadásul az itthoni gépek se a megefelőek hogy rendesen tudjak dolgozni, minden spórolt péznemet meg nem fogom ezért feláldozni. Tehát remélem legkésőbb február-ra visszamegyünk!
2020. dec. 10. 11:47
 12/21 A kérdező kommentje:
+ többet tudok aludni, több időm van, nem kell buszozni, nyomorogni
2020. dec. 10. 12:14
 13/21 anonim ***** válasza:
11%
Úgy tudtam lepontoznak. A sok antiszoc. nem bírja elviselni hogy van aki inkább bejárna. XD
2020. dec. 10. 12:16
 14/21 A kérdező kommentje:
és a wc-zés is könnyebb
2020. dec. 10. 12:53
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen, megharcolnak nap mint nap ezért a kitüntetett figyelemért a szükségtelenül agresszív, önző emberek. Nincs abban semmi furcsa, hogy ha valaki nem kíváncsi erre.
2020. dec. 10. 13:22
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

Abszolút nem hiányzik nekem se a „közösség“ már ha ez az.

Valójában kb 30 félállati büdösgyökér akiket a vakvéletlen sodort össze és csak azért vannak együtt ideig óráig mert muszáj. Különben egy légtérben nem lennék egyikkel se.

meg az életenulla barom pitiáner tanárok, akik a 20 évvel fiatalabbaknak játsszák az eszüket-mert mindenki más egy lúzerszarnak tartja őket így azoknak nem tudják....

Ez közösség? Nem kérek belőle.

Abszolút nem hiányzik a jelenléti oktatás már maga az utazás napi 2x 1óra megtakarítás.

Tőlem jún 15-ig maradhatna így!

2020. dec. 10. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Én egyetemista vagyok és nekem nagyon hiányzik, de azt is megértem, ha valakinek nem. Én tavasszal voltam úgy mint te: ugye a félév közepén váltottunk át távoktatásra és rögtön egy hét tavaszi szünettel kezdtük ami nagyon jól esett, nem kellett utaznom és ide-oda hurcibálni a cuccaimat (kolis voltam), nem tartották meg az összes órámat élőben, több időm lett és jobban be is tudtam osztani. Akkor még az emberek sem hiányoztak, tehát tök jól elvoltam úgy is, hogy csak a családommal tudtam személyesen találkozni. A tanulásra koncentráltam és az lefoglalt. Viszont utána jött a nyár és az mindig egy nagyon kaotikus időszak - kb. kétszer találkoztam egy barátommal (a többiekkel sehogy sem tudtuk összeegyeztetni - a “mi korunkban” már nehezebb, ha több száz vagy ezer kilométerre laksz a másiktól, dolgozol stb.) és nem is voltak programok stb., ahol az ember végre emberek között lehetne. Majd ez szeptemberben folytatódott a távoktatásnak hála. Most is lehetnek előnyei pl. ugyanúgy nem kell utazni stb., de most már inkább a hátrányait látom csak. A távoktatás is egyre rosszabb (sokat kérnek a tanárok, de még ők sem bírják, mindenki egyre elkeseredettebb és motiválatlanabb, minden órát kötelező élőben megtartani bekapcsolt kamerákkal, ugyanúgy rengeteg a mindenféle beadandó és az órák minősége szinte értékelhetetlen a normál tantermi oktatáshoz képest). Úgyhogy én személy szerint már nagyon örülnék neki, ha visszaállna minden a rendes kerékvágásba. Nekem már nagyon hiányoznak az emberi kapcsolatok, személyes találkozók és beszélgetések, programok stb. és belefáradtam abba, hogy kis túlzással 0-24 a képernyőt. kell bámulni.
2020. dec. 10. 15:43
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

"Nekem már nagyon hiányoznak az emberi kapcsolatok"

és mi az akadálya ennek???? FEL nem fogom. akivel akarok találkozni azzal találkozik is. akivel meg csak azért találkoznék mert kényszerből 1 órán vagyunk, azzal meg a f****nak találkoznék-kinek hiányzik?

2020. dec. 10. 15:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

(a) Tilos trágár kifejezéseket, sértő szavakat, másokban megbotránkozást, félelmet keltő kifejezéseket használni.

A "félállati büdösgyökér" szerintem ezt kimeríti.

2020. dec. 10. 18:07
 20/21 anonim ***** válasza:
18-as Leírtam. Az ember nem feltétlenül azokkal barátkozik és épít ki kapcsolatokat, akik két utcányira laknak tőle... Van olyan barátaim, aki pl. külföldön él és nem jöhetett vissza Magyarországra az egyetemre. Vagy egy másik barátom ugyan Magyarországon él, de több száz kilométer van közöttünk. Arról nem is beszélve, hogy az online órák, a tanulás, a munka és mindenféle személyes kötelezettségek vagy feladatok között sem akad sok lehetősége az embernek ide-oda utazgatni. Velük alap esetben mind naponta találkoztam az egyetemen, személyesen tudtunk beszélni egymással, programokat szervezni, most viszont nincsen erre lehetőség. Ott az internet, messenger, skype, facetime stb., de össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
2020. dec. 10. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!