Tanároknak szoktak meg jelenteni a "hetesek" vagy ez a katonai jellegu dolog mar megszunt az itthoni iskolakban?
Mi szoktunk, de nem mindegyiknek, inkább a szigorúbbaknak. Aki kicsit lazább, az csak megkérdezi, hogy ki a hiányzó, és kezdi az órát.
16/L
Nálunk pont az egyik legöregebb tanárnak nem kellet jelenteni. :D
Viszont volt olyan is, aki mikor mondtad, hogy "A tanárnőnek tisztelettel jelentem...", megkérdezte, hogy "Ez nEkEd tISztEleT???"
Tavaly érettségiztem.
Tanár vagyok. Hetesi rendszer él és van. Papíron. Idejét se tudom mikor láttam élőben ilyet. Az utóbbi 10 évben nem, az biztos.
A diákok heti szinten be vannak osztva hetesnek de nem is tudnak róla. Némelyik azt se tudja sztem mi az hogy hetes.
Szulovarosomban a katolikus iskolaban (alt.+gimi) a mai napig vannak hetesek es a hazi feladat megoldasanak felirasa a tablara is az o feladata, illetve takaritani a tablat (szigorubb tanaroknal a kreta csereje is). Ott egyebkent meg egyenkopeny is van.
Ennek ellenere az alsosok kint anyaznak az udvaron a jarokeloknek, meg kovekkel dobaljak oket, szomoru.
Kozepiskola elso eveben nekunk is eroltettek, aztan feladtak a francba mert amugy sem volt ertelme.
"szigorubb tanaroknal a kreta csereje is)"
KRÉTA?? na olyat se láttam egy ideje. Több éve táblafilc van mindenütt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!