Szerintetek mennyire nézne hülyének a tanárom, ha megölelném? Nem vagyok szerelmes belé, egyszerűen csak értékelem, mert annyira jól tanít és rendes hozzánk. Sok rossz után értékelem a jót:D
Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 20:38
1/9 anonim válasza:
Ez alsóban még elmegy, onnantól viszont már kellemetlen.
3/9 anonim válasza:
Most inkább egy életnagyságú plüssmackót ölelgess.
4/9 anonim válasza:
Megöleled, őt meg kirúgják tiltott intimitásért. Bravó.
5/9 anonim válasza:
Valaki közben lefotóz, azután majd jól lecsukják a szerencsétlen tanárt, hogy nyilvánosan ölelkezik a diákjaival.
7/9 anonim válasza:
Hülyeség, egy tanár kvalitásait nem ölelgetéssel kell elismerni
8/9 anonim válasza:
Ha csak amiatt szeretnéd, mert jól tanít, de egyébként annyiból áll a viszonyotok, hogy leadja az órát, te meg részt veszel rajta tényleg nem érdemes.
De ha személyesebb a kapcsolatotok, beszélgettek órán kívül is (nem, nem tanár-diák szerelemre gondolok) vagy hálás vagy neki, mert segített egy nehéz helyzetben, vagy van valami közös sikeretek, akkor miért ne adódhatna olyan helyzet, hogy megöleld?
Nem értem, hogy miért csak alsóban lenne "megengedett"...
9/9 anonim válasza:
#8 abszolút egyetértek. Ők is emberek, ha kicsit közelebbi a kapcsolatotok akkor simán. Szerintem ő se bánná,de ezt úgyis te érzed. Én is nagyon szerettem a tanáraimat, van akire már szinte barátként tekintek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!