Ha az online oktatás során beszólogatnak nekem és
szemtelenkednek velem a diákok, hogyan reagáljak?
Figyelt kérdés
Nem, nem alsó tagozat. Felsőoktatás. Igaz, fiatal vagyok, nő vagyok, de a tanáruk. Borzasztó, mit megengednek maguknak az egyetemisták. A jövő úgynevezett "értelmisége". Jó lett volna felvenni a beszólásaikat, káromkodásaikat, és mindet lejátszani a szüleik előtt, legyenek "büszkék" a kis dédelgetett egyetemista gyermekeikre. Ha meg feszültek az online oktatás miatt, miért rajtam vezetik le a feszültséget, miért rajtam verik el a port? Bezzeg a hatvanéves férfikollégám óráján kussban vannak. Eddig nyeltem, nem szóltam vissza, próbáltam kedvesen, megbocsátóan reagálni, de ma már nálam is betelt a pohár. Egy embert nem szabadna így megalázni, ahogy ők csinálják velem. Az anyámat szidják hangosan, mert nem értik a példát, de ez csak a gyengébb verzió.
Ha ez igaz akkor az órán sem lehetsz sokkal jobb, mint az itteni írásod, úgyhogy ne csodálkozz.
"úgynevezett "értelmisége" "
""kis dédelgetett egyetemista"
"kussban vannak"
Az első ilyen videó után pedig sokan direkt "felejtették úgy" a mikrofont, direkt akartak valami vicceset mondani, hogy ők is bekerüljenek a következő videóba, nem konkrétan a tanár ellen szólt.
Bocs, de ha ez igaz, és nem tudod kezelni a helyzetet, akkor az azt jelenti, nem vagy pedagógusi pályára való.
2020. nov. 25. 21:56
26/43 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha ténylegesen egyetemistákról van szó, akkor ez kajak nagyon gáz, ez a viselkedés csak őket minősíti.
Próbálj vmi nagyon durva roastot mondani, pár ilyen és befogják.
2020. nov. 25. 21:57
27/43 anonim válasza:
Te nem tanár vagy, hanem csak egy frusztrált ember, akit anno nem vettek fel felsőoktatásba, vagy nem volt rá lehetősége, azóta szidja az egyetemistákat, némi irigységgel karöltve.
2020. nov. 25. 21:58
28/43 anonim válasza:
Egy kis webcamsex-höz mit szóna tanárnő? Én is benne vagyok!
2020. nov. 25. 22:00
29/43 anonim válasza:
Annyira kamu ez a kérdés, egy oktató nagyon is tudja mit kell tennie ilyen helyzetben, nem itt fog picsogni
2020. nov. 25. 22:00
30/43 anonim válasza:
"úgynevezett "értelmisége" "
""kis dédelgetett egyetemista"
"kussban vannak"
Arról nem is beszélve, hogy egy egyetemi oktató így nem beszél egyetemistákról 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!