Miért veszik sokan készpénznek hogy idén már nem lesz jelenléti oktatás, ha a korlátozások dec 11-ig tartanak?
Dec 11-én 23.59h.kor véget érnek a korlátozások a jelen állás szerint.
Vagyis ha marad minden így ahogy most van, akkor bizony dec 14-én hétfőn reggel 8kor nyitnak a sulik.
Mondom: jelen állás szerint.
Miért veszik sokan (tanárok is!!!) kp-nek lefutott meccsnek hogy idén 2020ban már nem kell visszamenni az iskolába?
Jövő héten újabb bejelentéseket fognak tenni. Valamelyik cikk hozta ezt most le.
Sőt, hamarosan itt lesz a téli szünet is. Most arra az egy, durván másfél hétre most minek bemenni?
És ez a kormány mióta követi a logikát és ésszerűséget?
Tompa az emlékezetünk!
Ha még emlékszünk, márc 13-május legvége közt 2,5 hónapig teljes orszéágos sulizár volt (nem olyan mint most....) és mit tettek jún 1-el? visszarendeltek mindenkit jún 1-jún 15 között 2,5 hónap után arra a szaros kettő hétre hogy aztán 2,5 hónapra újra bezárjanak a nyárra...
ennek mennyi értelme volt? semmi. és megtették? meg.
Mert úgy vannak vele, hogy úgyis meghosszabbítják...gondolom én
Kb. csak 2 hétre kéne bemenni, aztán meg téli szünet. Feltételezem az is benne van mindenkiben, hogy arra a kis időre nem lenne értelme.
"e most minek bemenni?"
hát ÉN nem megyek be az tuti, max kiíratom magam az orvossal de attól még lehet menni kelé majd hivatalosan.
"Kb. csak 2 hétre kéne bemenni, a'"
NAPTÁR VAN OTTHON? MIlyen két hét??? 5 NAP!!
dec 14-15-16-17-18... ennyi.
Aztán 19-től téli szünet.
semmit a világon!!! de MOST MA Azt mondani fixen hogy nem megyünk már idén .-... mire fel????
Kihirdették a hosszabbítást? Nem.
Vicc lenne már arra a kis időre visszaállni az év végéig. Szerintem meghosszabbítják. Mit várunk 1 hónaptol ? Az semmi.
Egyébként is megmondták, mikor megy le a második hullám :D
Valamikor tavasszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!