Miért ilyen velem ?
Van egy tanárom, 38 éves, nincs családja, nem házas 😊 nagyon kedves velem , és múltkor pl amikor meghalt egy közeli ismerősöm, nagyon magam alatt voltam és ez látszott rajtam. Óra végén mindig magához hívott, és mondta hogy minden rendben lesz , megsimogatta az arcom stb . Majd mikor már kezdtem jobban lenni kaptam tőle egy plüssmacit, es egy tábla csokit . Azt mondta azért kapom mert látja rajtam hogy jobban vagyok picit.
Órákon egyébként mindig mosolyog rám, és volt mikor valamiért kacsingatott rám, de ezt sem értettem 😊
Jó tanuló vagyok , kb hármas. Ő az osztályfőnököm és az angol tanárom is egyben 😊
16/L
"Jó tanuló vagyok , kb hármas." 😵😓😤
"valamiért kacsingatott rám, de ezt sem értettem 😊" De értetted. Ja, mégse, mert nem az történt, amit szeretnél, hogy történjen. Túl sok a tinisorozatból, megártott neked.
A többit #1 leírta, neki 👏.
1. Nem szerelmes beléd, nem lesz köztetek semmi.
2. Hármasokkal egyáltalán nem vagy jó tanuló, úgyhogy inkább a tanulásra koncentrálj.
Tudod mikor vagy te Németországba'...
Majd amikor én Kirgizisztánba'
✓
√
L. (1) KJ
Legközelebb se fog sikerülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!