Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen velem ?

Miért ilyen velem ?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, 38 éves, nincs családja, nem házas 😊 nagyon kedves velem , és múltkor pl amikor meghalt egy közeli ismerősöm, nagyon magam alatt voltam és ez látszott rajtam. Óra végén mindig magához hívott, és mondta hogy minden rendben lesz , megsimogatta az arcom stb . Majd mikor már kezdtem jobban lenni kaptam tőle egy plüssmacit, es egy tábla csokit . Azt mondta azért kapom mert látja rajtam hogy jobban vagyok picit.

Órákon egyébként mindig mosolyog rám, és volt mikor valamiért kacsingatott rám, de ezt sem értettem 😊

Jó tanuló vagyok , kb hármas. Ő az osztályfőnököm és az angol tanárom is egyben 😊

16/L

2020. nov. 17. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Ne álmodozz, ha jó és felelősségteljes tanár, akkor csak egyszerűen kedves és empatikus veled, ha meg szar tanár/ember, akkor csak meg akar dugni. Miért kéne egy felnőtt embernek egy butuska tizenéves? Elárulom, nem az intellektusa miatt.
2020. nov. 17. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Es a plüssével alszol..?
2020. nov. 17. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

"Jó tanuló vagyok , kb hármas." 😵😓😤

"valamiért kacsingatott rám, de ezt sem értettem 😊" De értetted. Ja, mégse, mert nem az történt, amit szeretnél, hogy történjen. Túl sok a tinisorozatból, megártott neked.

A többit #1 leírta, neki 👏.

2020. nov. 17. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

1. Nem szerelmes beléd, nem lesz köztetek semmi.

2. Hármasokkal egyáltalán nem vagy jó tanuló, úgyhogy inkább a tanulásra koncentrálj.

2020. nov. 17. 19:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Németországba egy hármas pont jó főleg hogy 2 éve vagyok itt
2020. nov. 17. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
🤣🤣🤣
2020. nov. 17. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kirúghatják érte tudod? Miattad lenne munkanélküli meg maga miatt.
2020. nov. 17. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Tudod mikor vagy te Németországba'...

Majd amikor én Kirgizisztánba'

2020. nov. 17. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor annyiról van szó, hogy te vagy a kis szánnivaló új lány a balkánról. Csak sajnál, azért kedves veled.
2020. nov. 17. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:

L. (1) KJ

Legközelebb se fog sikerülni :)

2020. nov. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!