Nekem már most hiányzik a normális suli. Mit tegyek??
Jaa, így már értem.
Nagyon ezzel nem tudsz mit csinálni, ez egy kényszerhelyzet sajnos, túl kell élni.
Igazabol ha belegondol az ember, ennél sokkal rosszabb is lehetne de ugyanakkor a vírus kitörése előtt meg soha meg nem fordult volna a fejembe, hogy ilyen időket fogunk átélni. Szóval mai fejjel ez is elég durva.
Nekem ez mondjuk előnyömre válik több szempontból, de OKJ n elhiszem, hogy nem szerencsés.
Kitartást! Mást nem tudok erre mondani. Egyszer vége lesz ennek is.
Mi lenne veletek most komolyan, hogyha valami komoly kaliberű Pestis-Sars pusztítana ahol a halálozási arány 100%-os?
Örüljünk már, hogy megússzuk ilyen viszonylag gyenge vírusokkal a dolgot.
Jajj, képzeld az előző munkahelyemen volt hogy hajnal 4-kor kellett kelnem hogy fél 6-ra beérjek és munkába álljak.
Heti 6 nap! Ne mondt hogy a suli car. ;)
#5: Ja mert szerinted jobb az online oktatás, akkor másnak nem lehet ellenkező véleménye. Nem mindenki egy otthonülő, világtalan, magányos lúzer.
Én igaz "csak" nyelvtanfolyamra járok munka mellett, de ezerszer jobb a személyes oktatás. Itt még nincs szabályozva, hogy kötelező az online, remélem nem is lesz.
Neked mi annyira jó a netes oktatásban? Hogy tudsz csalni? Vagy hogy ki se kell mozdulnod és egész nap netezhetsz?
Elkeserítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!