Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Akik annyira várták hogy...

Akik annyira várták hogy bezárjanak az iskolák, mivel töltik a napjaikat karanténban? :)

Figyelt kérdés

Mert én már előre tudom, hogy rohadtul unni fogom az otthon ülést, pedig nem vagyok annyira szociális ember.

Nyilván igen, tanulni fogok ugyanúgy, de ez pár órát vesz igénybe. Konditerembe sem mehetek már, eddig az volt a hobbim. Otthoni edzéseket tudok csinálni, de az nyilván nem olyan mintha terembe eljárnék.

Éttermek, bulizás kicsukva. Szóval mit csinálnak azok, akik ezen lovagoltak már szeptember óta?

2020. nov. 10. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
Recskázz. Vagy ezt írták már?
2020. nov. 10. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
A lányom pl tavasszal rászokott egy online játékra, amivel együtt játszanak a haverjaival.
2020. nov. 10. 11:24
 13/20 A kérdező kommentje:

Lányként nehezen recskázok, de köszi a javaslatot.

És inkább nehézsúlyos láb/fenék edzést szoktam csinálni, nem hátedzést. Nem tudom ebbe mi szociális program, csomószor egyedül megyek és zenéthallgatok közben.

2020. nov. 10. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Te tényleg csak kötekedni akarsz.

Senki sem csak az edzésről írt. Azt is írtad, hogy éttermek, bulik kicsukva.

És a 80 kilós súlyok mihez kellenek? Te olyan vagy, mint Dér Heni, aki az egyik műsorban előadta, hogy 100 kilóval guggol, de kevesebb súly cipelésénél már majdnem megszakadt? Megnézném azt az alakot, amihez neked kell az a 80 kiló súly.

2020. nov. 10. 11:41
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, sehol nem írtam, hogy skype-on tartson a tanár órát. Hanem neked kb ugyanannyi, ha nem több időt kellene fordítanod a tanulásra, hogy ugyanolyan mélységben sajátítsd el a tananyagot, mintha azt egy tanár adná át.

A sporthoz megértek. Sehol nem volt szó az elvégzett munka mikéntjéről, hanem az időráfordítás volt a téma.

(Abba már ne is menjünk bele, hogy mi és mennyit ér a súlyzós edzésen kívül...)

2020. nov. 10. 12:05
 16/20 anonim ***** válasza:
39%
13: cicácska, én is lány vagyok, aki a súlyokat javasolta. Itthon szoktam guggolni, bőven elég ennyi súly, csak nem agyatlanul kell rángatózni vele, hanem jó mélyen beleguggolni, esetleg egylábas, egyensúlyozós gyakorlatokat is belevinni. És valahonnan nekem is lettek felszereléseim, te sem halsz bele, ha nem szarokra költesz, hanem a hobbidra. 5havi bérlet árából megvan. A sok majom hőbörög, ha nem cseszheti szét 300 kilókkal az ízületeit, de egy egylábas guggolásból már nem képes kinyomni magát... Van még mit tanulni neked is erről a sportról, ha neked a 80+ rúd kevés. :) Valószínűleg kettőnk közül én vagyok benne a témában jobban, nem te, aki nem bírja magát otthon feltalálni, ha edzésről van szó.
2020. nov. 10. 12:07
 17/20 A kérdező kommentje:
Hol mondtam hogy 80 kg kevés?🤣 Annyit mondtam hogy nincs nekem itthon. És én szeretek terembe járni. Azt sem vágom honnan vetted hogy nem tudok rendesen guggolni, na de mindegy :)
2020. nov. 10. 12:12
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Hát, ilyen az, amikor egy válaszolón (#16-os) látszik is, hogy edz és nem csak kötekedni akar unalmában.
2020. nov. 10. 12:12
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

-olvasok

-írok

-rajzolok

-jógázom

-biciklizek

-programozok

-among usozom

-sütök

-barátokkal találkozom, chatelek

-filmet nézek

-takarítok, szórtírozok

-szüleimmel elvagyok

-gitározok

-dobolok

-meg ha épp eszembejut valami új dolog amit épp megtanulnék (pl. morse írás, gyöngyfűzés) akkor azzal is elvagyok

Tessék válasz.

2020. nov. 10. 12:58
 20/20 anonim válasza:
Olyan szakon tervezek továbbtanulni, ahol 2 nyelvvizsgára lesz szükség a végzéshez, ezért a második nyelvemből nyelvvizsgára készülök. Örülök, hogy most van időm megcsinálni és nem majd egyetem mellett kell ezzel foglalkoznom.
2020. nov. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!