12.-ben (érettségikor) hány évesek voltak az osztálytársaid és te?
Figyelt kérdés
Nálunk pl volt 2 2002-es születésű (január, március), 1 2000 decemberi születésű, a többi meg mind 2001-es volt (januártól novemberig). Tavaly érettségiztünk.
Szóval nagyjából az osztály fele 19 éves volt, a másik fele meg 18.
2020. nov. 5. 11:46
11/28 anonim válasza:
Én 13.-ban érettségiztem. :)
19-20 éves volt az osztály.
12/28 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok. Én is 19 voltam, de 1 évet tanonciskolában jártam.
13/28 anonim válasza:
Anno a ballagás napján volt a 18. születésnapom :D Nem voltam évvesztes, az osztálytársaim többsége idősebb volt nálam.
15/28 anonim válasza:
Én télen töltöttem be a 18-at, az osztálytársaim többsége is 18 éves volt érettségikor, hiszen az évvesztesek nagyobb része már érettségi után töltötte be a 19-et. Hozzánk bukott ember nem volt, és sima 4 osztályos gimi volt.
16/28 anonim válasza:
5 éves gimi volt, én 20 éves voltam (alapból évvesztesen mentem iskolába), a többiek közül a többség 19. Bukott ember nem járt az osztályunkba.
17/28 anonim válasza:
Én voltam 21, többiek valahol 18 és 20 között. 5 osztályos voltunk és én évet is ismételtem egy másik gimiben, mielőtt ebbe a gimibe kerültem nulladikba, 20 évesen kezdtem az utolsó évet.
18/28 anonim válasza:
Ja és érettségi közben töltöttem be a 21-et, tehát 20 évesen kezdtem az érettségi időszakot.
19/28 anonim válasza:
én szeptemberben születtem, így az érettségikor 18 voltam.
20/28 anonim válasza:
18 voltam az érettséginél, az előrehozottnál infóból meg 17... 2008 - ban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!