A tanárom vajon belém van zúgva?
Háttérsztori: Rengeteg feladatot amit kioszt nagyon jól megoldom (kreatív megoldóképességet igényel a feladat(pl projekt, stb), szóval nem matematika egyenletről van szó). Évelején mikor ismerkedés volt mindenkivel magázva beszélt (most is és az iskola összes diákjával) és az első feladat után engem tegezett és mindig jókedvű amikor a környékemen van. Folyosón ha nem veszem észre (tömegben) előre is köszön. Ha én köszönök neki sziával üdvözöl és nagyon mosolyog (bár ezt maszkon keresztül csak 50%ban lehet eldönteni). Egyszóval másként kezel, másként tekint rám. 17éves fiú vagyok ő nő. Hetente 7 (azonos) órám van vele.
Mit akarhat tőlem, hogy szünetben rámírt (ami a projekt alapú feladatmegoldások miatt megszokott, hogy néha mi néha ő ír ránk), nem-e találkoznék vele szombaton HA ráérek. (nagyon hangsúlyozta HA..) És semmit se mondott miért. Csak egy helyet és nagyjáboli időt.
Vélemények? (beszélgetést lementettem ha baj lenne az egészből)
Hány éves vagy? 18 alatt?
Én szerintem visszaírnék, hogy "oké, de anyum/apum/bátyám/nagynéném/stb. is velem jön"
A reakcióból le tudod szűrni. Ha erősködne, hogy "ugyan, felesleges" vagy esetleg "miért, nem bízol bennem?" akkor én jelenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!