Nem tudok beilleszkedni az új osztályomba, mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Ez most kicsit hosszú lesz de leírnám.. szóval általános iskolába nagyon jól éreztem magam, mindenkivel jóban voltam, nade mostmár 10.es vagyok. Nemtudok anélkül bemenni az osztályomba hogy ne fogjon el a gyomorgörcs.. valahogy olyan érzésem van hogy gáz bármit is csinálok (legyen szó egy reggeliről) vagy akármiről. Mindenki dohányzik, iszik, és minden héten buliba jár.. nekem ez annyira nem jön be, de nincs 1 ember se akivel tudnék beszélni.. ja és állandóan beégetem magam.. szuper kezdés nem? De valami tipp?
És köszi hogy végigolvastad.. :)
2020. okt. 24. 22:46
1/4 anonim válasza:
Én sem találom meg senkivel közös hangot az osztályba középsuli 3. Éve. Én elvagyok magamba, órákon figyelek 10 perces szünet sima ügy, aztán megyek haza ennyi. Erőltetni nem szabad semmit :) nem határoznak ők meg téged semmiben
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de hova tűnt az előző 2 válaszoló?
2020. okt. 25. 00:00
3/4 anonim válasza:
Szakkörre iratkozz be. Oda úgy is egy csomóan haverkodni járnak, illetve ott úgy is egy csomó embert megismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!