Volt köztetek valaki, aki szerelmet vallott egy tanárának? Vagy többet érzett iránta, mint kellene?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi ideje? Válaszolt? Ha igen, mit?2020. okt. 24. 19:15
1/4 anonim válasza:
Egy ismerősöm, de nem vallott neki szerelmet és kb fél-egy évvel azutan, hogy elment a suliból rendeződtek az érzései, ezért szerencse volt, hogy nem írt.
Én meg 8 évesen bepisiltem, mert nem tudtam kigombolni a nadrágom és Büdi Lilinek meg Pisi Lilinek csúfoltak meg Bepisililinek is a gyerekek.
2/4 anonim válasza:
Tiszta nevetséges, ovi szinvonal
4/4 anonim válasza:
Valamilyen döbbenetes fordulat kapcsán alkalmam adódott találkozni vele egy séta erejéig felnőttként és amikor felemlegettem azt a tárgyat, amit neki készítettem anno osztálykarácsonyra, hogy az volt az első, komolyabb alkotásom, hirtelen témát váltott és egy olyat mondott, hogy mi volt még az első festészeti munka a történelem során...lol :D
Pedig én nem úgy értettem :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!