Hol beszéltél? Talán vak vagyok, de sehol nem látom! (Irónia)
Fejtsd ki akkor, ne legyél ekkora lúzer majom, hogy felteszel egyetlen kérdést kifejtés nélkül, mi meg találjuk ki mit akarsz.
Ki nem akar online oktatást? Én még olyan embert élőben nem láttam. Nálunk tanárok diákok között napi téma hogy végre mikor lesz újra online.
Mindenki várja. Én bár nem iszom már bekészítettem egy üveg pezsgőt. Sokat nem áll az üveg szerintem az őszi szünet után pukkani fog.
Kulcsszavak
15 a tanárok hajnaltól estig kapták a leveleket, hívásokat, amellett, hogy állították össze az órai anyagot meg teszteket és javítottak az előző feladatokat.
Plusz odabent se a seggüket vakarják. El se tudod hinni, hogy négány tanárnak milyen káosz a szünete pl. Arról ne is beszéljünk, hogy az órai tervet össze kell állítaniuk otthon például, értekezletre, tk járni, stb. Illetve órán akkor is legyél mosolygós és kedves, ha épp baj van otthon.
Nem tudom mi a bajod a tanátokkal, de nem mindegyik olyan, hogy csak beesik 6-7*45 percre a termekbe, semmit se csinál és megy haza.
Egyetemen belül pl. az, akinek gyakorlati órája van és digitális oktatás miatt elesik ettől (kell a tanár gyakorlati segítsége, nem mindenkinek van otthon saját laboratóriuma, vagy stúdiója). Legutóbb nálunk a könyvtár is bezárt az egyetemmel együtt, ha kutatnod kellet szabhattad.
Az, akinek számítástechnikai analfabéta oktatója van, vagy olyan, aki befásult és beleszarik az egészbe. Amikor én jártam egyetemre, simán voltak ilyenek és a korukból adódóan még mindig nem koptak ki.
De ha már felnőttek oktatásáról van szó, OKJ-ra van rálátásom, ott is megvannak ugyanezek a problémák, talán még súlyosabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!