A tanárok miért olyan szigorúak és miért eröltetik annyira, hogy tanuljunk? Amikor manapság kb a kukásautón is jobban lehet keresni, mint amennyit ők kapnak a diplomájukkal.
Én már belefáradtam és leszoktam róla. Már úgy vagyok vele, hogy az ő baja, ha nem fogja tudni az anyagot, az ő élete, nem az enyém. Én leadom, hogy ő felveszi-e, az meg az ő döntése.
Amúgy a tanárok jó része konzervatív, és el se tudja képzelni, hogy nem a tanulás az első, illetve részben, elhibázottan, személyes sértésnek veszi, és a személyes teljesítménye fokmérőjének, pedig ez se igaz.
"hogy az ő baja, ha nem fogja tudni az anyagot"
Én egyetemre mentem és most azt látom, hogy egy 8 általánost végzett segédmunkás is sokkal többet keres, mint én diplomával.
Alapvetően ez a "tanulj és sokra viszed" dolog egy hazugság. Manapság egy szakmunkás sokkal többet keres, mint egy diplomás.. Ha tudtam volna, én sem megyek egyetemre
Mindennek van árnyoldala ezt ne felejtsd el! Lehet hogy egy szakmunkás/ gyári munkás többet keres nálad, mint diplomás embernél, de ők azért fizikai munkát végeznek/ 3 műszakot lenyomnak.
Nem mindegy a munkakörnyezet sem. És ha olyan munkakörben képzeli el magát az ember, mint egy iroda pl ahhoz sajnos tanulni kell
Én azt hittem, hogy akinek diplomája van, az jobban keres.
Pedig egy szobafestő is megkeres manapság 2-3 milliót havonta... Kifest egy szobát 80 ezerért pár óra alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!