Szerintetek igaza van az osztálytársamnak?
Hétfőn történt az eset. Tesi órán fociztunk, van egy osztálytársam aki nem szokta órán levenni a szemüvegét aki szintúgy beállt.
Annyi történt, hogy rúgtam kapura a labdát, de a szemüveges védőnek a fejét találtam el és azzal a lendülettel leverte a labda a fejéről a szemüveget. A szemüveg a földre esett és a földön eltört. Hálistennek nem a fején mert akkor lehet meg is sérült volna. Mindenesetre elnézést kértem tőle, azt mondta nem probléma, már hozzászokott. Van egy másik osztálytársam aki lecseszett, hogy fizessem ki neki legalább a felét mert én voltam a hibás, én rúgtam rá távolról ész nélkül a labdát amely igaz is, de én azt gondolom, hogy igazán levehette volna óra előtt a szemüvegét, nem is értem, hogy tesire miért jön be szemüvegben, ráadásul az se magas intelligenciára vall, hogy szemüveggel beáll sorfalnak. Én ezt a bocsánatkérés után megfogalmaztam a sértett alanynak is.
Ezért nem érzem úgy, hogy nekem a javítás költségében ki kellene vennem a részem.
Ti mit gondoltok? Valóban illene belepótolnom a szemüvegébe vagy semmi közöm hozzá?
Már kész volt ma a szemüvegje, ott volt a fején.
Két héten belül második javítása volt de azt mondta hagyjam,nem kér támogatást.
Szerintem a kérdezőnek volt az igaza! Véletlen volt biztosan!
Nekem pedig a tornateremben megdobták olyan szivacs labdával a szemüvegem messzire repült, és csak a fültartója mozdult el. Csak meg kellett csavarni néhányszor. Bocsi, de a szemüvegekhez nem értek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!