Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » OV külön kiemelte hogy az...

OV külön kiemelte hogy az őszi szünet mikor lesz-és hogy egyáltalán lesz? Miért, hát ez kérdéses volt egy pillanatig is?

Figyelt kérdés

OV az Operatív (kamu)törzzsel tartott értékelést és sajtótájékoztatót.

Ahol is sok egyéb mellett külön kitért arra is, hogy idézem:

Az iskolák őszi szünetét a szokott rendben, október 23. és 31. között megtartják – folytatta.

[link]

Miért, ez egyetlen pillanatig kérdéses volt? Hát az hogy mikor lesz az őszi szünet, az már az aug végén kiadott EMMI tanév rendje kormányrendeletben benne volt. Két hónapja fix kormányrendelet tehát minek ezt elmondani?

AZ meg hogy LESZ egyáltalán őszi szünet-miért, hát volt olyan forgatókönyv is hogy NEM LESZ? Hát én olyanról nem hallottam!

2020. okt. 11. 09:24
1 2 3
 21/27 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
25%

Na, a végén azért csak kibújt a szög a zsákból és kiderült hogy egy újabb Orbánfóbiással van dolgunk.

"nem lehet digit oktatás mert JAJJJJ a feltételek nem adottak?"

Csak felhívom a figyelmedet, hogy márciustól közel 3 hónapig volt digitális oktatás, komolyabb fennakadás nélkül. A digitális oktatás vizsgázott. Technikai szempontból abszolút működőképes.

"3,5 milliárd!!!!", "35000 db 100 ezres értékű"

Ez a szokásos hibás gondolkodás, amit nagyon sokan elkövetnek. Szerintetek csak laptopok meg internet előfizetés kell a digitális oktatáshoz?

Országszerte kiépítették az e-napló rendszereket. A legutolsó iskolában is. Igen, nyolc év alatt, 3,5 milliárdért.

De ha neked az a legnagyobb érved, hogy Orbán-Mészáros-NER nyaralójába-lakásába-ingatlanába-cégébe-zsebébe ment ez, akkor sajnálom, de egy agymosottal nincs értelme vitatkozni.

"Én pl tanárként semmit se kaptam, a digit oktatást oldjam meg ahogy tudom, saját eszközzel."

Hazudsz. A digitális oktatás során a tanároknak meg volt a lehetőségük az iskola erőforrásait használni. Szabad bejárásotok volt az iskolába, az eszközökhöz hozzáférésed volt.

Nem vett neked az állam laptopot? Képzeld, nekem sem!!!

Igen magas lovon ültök ti tanárok.

2020. okt. 11. 10:39
 22/27 A kérdező kommentje:

"Szabad bejárásotok volt az iskolába, az eszközökhöz hozzáférésed volt."

Márc 16-jún 1. között az iskola szerdai napokon 8-12h között volt nyitva, egyéb időben LAKAT VOLT AZ AJTÓN.

????

Na erre valami?

És leírom az iskola IT állományát: 1 db asztali gép a tanáriban, 1 db a titkárságon, 1 db az igazgatóiban. Summa 3 db asztali gép. MÁS NINCS.

Akkor min is dolgozott volna a 20 tanár? A 3 gépen? A heti 4 órát nyitva levő iskolában?

VÁROM VÁLASZOD!

2020. okt. 11. 10:43
 23/27 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Nem tudom az informatika tantárgy oktatását hol kivitelezitek.
2020. okt. 11. 10:48
 24/27 A kérdező kommentje:

Papíron létezik a tárgy.

Ennyi a nagy magyarázat.

2020. okt. 11. 11:06
 25/27 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
31%

Mese habbal. A végén még kiderül, hogy teteje sincs az iskolának.

Nem vagy te tanár, de szép próbálkozás volt.

2020. okt. 11. 11:08
 26/27 A kérdező kommentje:

"Mese habbal."

Nézz utána (nyilvános adat) hogy hány olyan kistérségi iskola van ahol mindennapos testnevelés korában a mai napig nincs még tornaterme (se). Szerinted itt hogy megy a tornaóra? Jó időben kinn. Na és okt-március között hol van a tornaóra ha NINCS tornaterem? Na hol?

És ezek nyilvános adatok!

2020. okt. 11. 11:10
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

"OV külön kiemelte hogy az őszi szünet mikor lesz-és hogy egyáltalán lesz"

Egyszerű: valamivel ki kell tölteni a napi műsoridejüket...

2020. okt. 11. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!