Tanárok, mit tesztek akkor, ha hosszabb buszútra nentek és az egyik gyerek kijelenti, hogy nagyon wcre kell mennie és nem bírja tovább, de a buszsofőrnem tud félreállni csak fél vagy egy óra múlva?
A buszon nincs wc?
Nem nagyon tudok elképzelni olyan utat, ahol nem lehet megállni, csak egy óra múlva. Megmondanám a sofőrnek, hogy vagy megáll, vagy ő fogja összetakarítani a végterméket a buszból.
"A buszon nincs wc?"
Ahol van általában azt sem lehet használni, mert gondolom a sofőrnek nincs kedve ürítgetni a tartályt.
"Nem nagyon tudok elképzelni olyan utat, ahol nem lehet megállni"
Egy autópályán vagy nagyobb városok közötti úton azért nem lehet csak úgy megállni az út szélén rottyantani, kiváltképp nem egy nagy autóbusszal.
"Egy autópályán vagy nagyobb városok közötti úton azért nem lehet csak úgy megállni az út szélén rottyantani, kiváltképp nem egy nagy autóbusszal."
Autópályán folyamatosan vannak pihenők, wc-k, benzinkutak, és nem óránkénti távolságra egymástól.
Nekem volt, hogy egy megállóban megálltunk és mondták nekem, hogy követniük kell a menetrendet, szóval, ha elmegyek a mosdóba, akkor nem várnak meg és legközelebb egy óra múlva álltunk meg úgy, hogy lehetett wcre is menni és nem nyitották ki a buszon a wct, mert, hogy be volt pakolva a wcbe nem lehetett bemenni (ezt mondták).
Az egy sima kiutazás volt, ahol egyedül mentem és már felnőtt voltam.
Szóval én ilyet úgy tudok elképzelni, hogy a gyerek egy menetrendszerint közlekedő buszon utazik, de az, hogy az iskola vagy az osztály kibérel egy buszt és semmi menetrendet nem követnek, de ettől függően ne tudjanak megállni, az nekem furcsa, autópályán is vannak azért pihenők.
Osztálykirándulásokon is inkább olyan volt, hogy 10-15 percet kellett várnia a gyerekeknek, mert pl épp nem volt működőképes a wc, ahol megálltak vagy ott nem volt wc, de fél órát vagy egy órát???
Mindegy, ha ilyen történne, akkor megkérdezném a gyereket, hogy hogyan érzi, ki fogja e bírni addig. Ha nemet mond, megkérem a sofőrt, hogy nyissa ki a wc-t. Ha nincs wc vagy nem nyitja ki, akkor adok üveget a gyereknek, a sofőrt meg bepanaszolom a társaságnál busztársaságnál.
Lehet tartani nagy kinok árán.
Akkor megalltunk mi is egy pihenonel, de folyt belole a viz, nem lehetett bemenni, meg fel ora mig jön a takarito, aztan szaradjon is fel...
8
Igen.De ha rájön valakire a cifrafosás,akkor még egy felnőtt sem biztos,hogy sokáig tudja tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!