Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez jó vagy rossz? Miért...

Ez jó vagy rossz? Miért nézehetett? L

Figyelt kérdés
Ma reggel a suliból egy srác nézett végig az épületből egy ablakon amíg be nem értem a suliba.
2020. szept. 28. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én munka előtt pont kutyát sétáltattam egy iskola mellett és, ahogy bambultam ki a fejemből egyszerre észrevettem, hogy az ablakból páran a kutyámat nézték. Nem, nem a hulló faleveleket, nem a többi sétáló embert, nem az érkező diákokat, pont a kutyámat. Ez jó vagy rossz? Miért nézhették pont a kutyámat?

Komoly válaszokat várok!

Lehet, hogy valamelyikük egy producer? Vagy, annak készül? És titokban meg szokta lesni a kutyámat minden bokorból meg a fa tetejéről, mert megfigyeli? Aztán majd egy nap szerződést irat velem alá, hogy a blöki szerepelhessen egy filmben?

Vagy várjunk... Lehet, hogy az egyikük kutyája vemhes előtt és azt hiszi, hogy az én kutyám az apa?

Hogyan bizonyítsam be, hogy nincs így? Mi van, ha azt hiszi, hogy azután ivartalanítattam, miután vemhes lett a kutyusa? Eskü nem így van, már régóta ivartalan, a menhelyen is az volt.

Óh és fizethetem a tartásdíjat a kiskutyák után.

Nem hiszem el...

Mindegy holnap bemegyek az iskolába és kiállítok erről egy csekket az emberkének, aki bámulta a kutyámat és a barátainak is. Lehet azért néztek annyian, mert mindegyikük kutyája vemhes.

Legalább lesznek kiskutyusok a háznál, olyan cukiiiiiiiiiiiiiiiiiiik <3

2020. szept. 28. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!