Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyni kell a kapcsolatot, ha nincs benne semmi kiemelkedően rossz vagy jó?
Úgy értem, ha olyan langyos. Megvan a terv a közös jövőre, megvan a tisztelet egymás iránt, megvan a szeretet egymás iránt, mégis az ember megkérdezi magától, hogy "ennyi az egész?"... A hétköznapok szürkék, nincs szenvedély, a szex nem kifejezetten jó, az ember nem is izgatott, mert tudja, hogy úgyis olyan semmilyen lesz az egész. A romantikus hangulat nehezen jön át, inkább csak elvicceljük az egészet, nincs meg az az átszellemülés, kínosnak érzem, nem vágyom rá... Pedig lenne igényem rá. De egyszerűen nem megy.
Semmi rossz nincs a kapcsolatban, tényleg... Egyszerűen csak nincs benne semmi kiemelkedő sem. Ez lenne az élet rendje vajon és csak nekem vannak túl magas elvárásaim, vagy valamit nagyon elrontottunk?
Szeretem és fájna, ha ő nem lenne, kötődök hozzá és szeretném boldoggá tenni. De olyan családias szeretetet érzek, mint szexuális vágyat és szerelmet. És nagyon régóta nem éreztem kifejezetten vele kapcsolatban szexuális vágyat. Nem taszít egyáltalán. És a szexre, romantikára is vágyom. Csak nem "így". És nem tudom megragadni, hogy mi az az így.
5-ös, 26, 28 évesek vagyunk. Ő az idősebb.
Korábban egyértelmű volt ez a menni vagy maradni kérdés, most nehéz, mert nincsenek egetrengető problémák, de valahogy lapos az egész és frusztráltnak érzem magam tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!