Nagyon vakmerő az az iskola, amely november végére szalagavatót tervez? Kb nulla sanszos hogy meg is tudja tartani
Figyelt kérdés
Szerintem. Nálunk a vezetőség lefújt a szalagavatót, el se kezdik szervezni mert mire odajut a dolog, úgyse tudják majd megtartani.
Más iskolában ennyi előrelátás nincsen?
2020. szept. 28. 11:36
21/29 anonim válasza:
Lássák minél többen, tudjátok meg, hogy minden fórumnak felbérelt, fizetett, bosszantó emberei vannak, akik átvágnak titeket, beszivárognak mindenhova, manipulálni akarnak, ki vannak képezve, hogyan alázzanak le konmentben.
22/29 anonim válasza:
"beszivárognak mindenhova, manipulálni akarnak"
Már itt a Soros! Az ellenség beszivárog! Éberség elvtársak!
Az a gyanús ami nem gyanús! (Virág elvtárs)
23/29 anonim válasza:
Semmi köze ennek soroshoz. De a ti egyetlen ellenérvetek, hogy sorost kiáltztok, meg libsit, meg bolsevikot, meg lapos föld hívőt.
24/29 anonim válasza:
Nagyon szeretnétek, ha a 19. válasz eltűnne 😂.
25/29 anonim válasza:
Arról írogatok abban a csoportban, hogy ki hova menjen már trollkodni, mert mindenhonnan kitiltották. Azt hiszitek ezeket más nem olvassa, gyíkok.😀
27/29 A kérdező kommentje:
" mert mindenhonnan kitiltották. "
Jajaj. aztán meddig tart egy tiltás? eldobható email címekkel és anonim proxykkal végtelen számú új reget csinálhat bárki 1 perc alatt.
IP tiltás? ugyan. Tor-on keresztül csinálj te ip-tiltást....
2020. szept. 29. 09:15
28/29 anonim válasza:
Szerintem meg legrosszabb esetben egy nagyobb házzal/telekkel rendelkező család meghívja egy túrára, nagyon esetleg egy vendégségre az osztályt. Hogy legalább legyen hol egy szalagavató/bankett szerűséget tartani. Nekem volt ilyen osztálytársam, nem kifejezetten kedveltem, de valószínű, ha most lennénk végzősök, elhívott volna minket magához.
29/29 anonim válasza:
Hát úgy néz ki, hogy ez el fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!