Miért nem vagyok normális?
Ez gyerekkorra visszavezethető, valószínűleg vagy magas volt az elvárás és frusztrált, hogy nem tudod teljesíteni vagy túlteljesítettél másokon, de senki sem örült veled vagy belekényszerítettek egy helyzetbe, amit nem akartál vagy bármi hasonló.
Az ofőd mivel kedves másokkal és kevésbé ismered, van távolság köztetek, fel tudod ruházni olyan plusz tulajdonságokkal, amik vonzóbbá teszik, eléred vele tudatalatt, hogy sóvárogj utána.
Hobbi kéne, ami boldoggá tesz és valamit csinálsz vele, mert most azzal próbálod magad boldoggá tenni, hogy egy tavoli emberrel próbálod magadban kitölteni az űrt.
Keress egy olyan barátot, aki ezt megadja neked.
Ha beszélni akarsz, írj!
Ez tényleg igaz, hajlamos vagyok felruházni másokat olyan tulajdonságokkal, amikkel nem is rendelkeznek. Idealizálom őket, ezt egyébként a személyiségtípusom leírásában is olvastam, mindenkiben a jót akarom látni, túlságosan is.
Egyébként azért érezhetem így magam, mert másik városba 'menekültem' minden elől :D és a hozzám közel állókat nagyon távolinak érzem. Viszont úgy éreztem, hogy enélkül nem haladok előre, csak az én pici kis világomban éltem, ami egyébként tényleg hasznos volt. De annyi mindent vállaltam magamra és annyi az újdonság hogy kb. néha mintha fuldokolnék ebben.
Viszont nagyon jókat írtatok, köszönöm, megpróbálom megfogadni, néha kívülállóként tényleg sokkal jobban átlátjuk más helyzetét. :)
Én se vagyok normális, bár nekem kicsit más bajaim vannak, mint neked.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!