Októbertől bezárnak az iskolák? Otthoni tanulás lesz?
Még mindig nem zárnak be az iskolák.
Egyébként ez már 1962. ilyen kérdés
Ezoterika rovatba való a kérdésed. Szerinted itt a gyakorin tud valaki egy 100%-ban hiteles és megbízhatóan korrekt választ adni?
Véleményem szerint az államnak nem az a célja, hogy ne legyen megbetegedés, hanem a megbetegedések számát bizonyos keretek között tartsa az egészségügy leterheltségének függvényében. Erre tökéletesen megfelelnek az iskolák. A fiatalok együtt vannak, járnak bulizni... Így szerintem csak pár középiskolában lesz digitális oktatás pár hétig. A fiatalok nagy részére nem halálos és nem is annyira veszélyes a vírus. Más kérdés a gyerekek szülei és nagyszülei.
Olyan leállást, mint tavaly volt nem hiszem, hogy láthatunk még egyszer mert abba belerokkanna a gazdaság. Az állam szerintem simán beáldozna 1-2 ezer halottat (akik nagy része sajnos az idősekkből és a krónikus betegekből kerülne ki) , csak ne legyen újabb +100 ezer munkanélküli.
"Az állam szerintem simán beáldozna 1-2 ezer halottat (akik nagy része sajnos az idősekkből és a krónikus betegekből kerülne ki) , csak ne legyen újabb +100 ezer munkanélküli."
Svéd modell? ki lett próbálva. nem jött be. munkanélküli az lett és halott is.
lose lose. nem jött be. itt se fog.
Hiába kérdezitek napi szinten...
Nem, még nem lesz bezárás.
Frya (vagy a tököm tudja ki:D) jósnő biztos megjósolná ezt:)
Csak 10000Ft +áfa pesz,de tökre megéri:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!