Hogyan öleljem meg a tanárom?
Kérdező, próbálj meg vele kettesben maradni vagy érd el, hogy odamenjen hozzád. Beszélj valami szomorú témáról, ami foglalkoztat. A végén pedig mond, hogy nagyon. cikinek érzed, hogy ilyet mondasz, főleg tanár előtt, de nagyon régóta jól esne egy ölelés.
De, amúgy vírus van, szerintem nem kéne most ölelkezned.
Amúgy velem van a baj, hogy én utáltam volna, ha akármelyik tanár megölel?
Amúgy olvasom most kérdező, hogy milyen ötleteket vetsz fel.
- ajándékozásnál nem ölel a tanár. Max ált iskola tanítónéni a 6-11 éves gyerekeket vagy az óvónéni.
Ajándékozásnál adnak 2 puszit vagy kezet fognak vagy mosolyognak, de engem egy tanár se ölelt meh, amikir átadtam a kijelölt tanárnak az osztályajándékot.
Most vírus van, szerintem marad a mosoly, ha lesz suli Decemberben
- Ha korrepetálásra mész nem fogsz játszani a gyerekeivel. A gyerekek egy másik szobában lesznek, hogy ne zavarjanak, leckét írnak l, tvznek, járszanak. Plusz nem játszani mész, hanem korrepetálásra. Plusz úgy néz ki, hogy megérkezel, tanít és utánad jön a következő diák. Plusz, ha ott felejted magad, elküld majd úgyis. Plusz ő nem ölelést vár hála jeléül.
Na a egy újabb tanár komplexusmos. Nagyon magamra emlékeztetsz, mind általánosban, mind pedig középiskolában volt összvisz 3 tanár, akit én is nagyon bírtam,bár nem kötődtem annyira hozzájuk mint te. Ez nagyon kedves, hogy elakarsz tőle köszönni,de a helyzetre való tekintettel az ölelés maradjon ki. Mi júniusban „ballagtunk“, akkor ajándékadásnál 2 puszit váltottunk (nem is értem, hisz még tartott a vírus, de a tanár kezdeményezte), és nem igaz, hogy a tanár nem ölel, ha megkérdezed, hogy az alap 2 puszi mellé megölelheted e biztosan nem fogja elutasítani. DE! Ne ebben a helyzetben, tudom nehéz, különböző kontaktok nélkül búcsúzkodni, főleg egy olyantól, akit szeretsz, de most ha ajándékot adnál, csak megköszönné minden érintkezés nélkül. Bízzunk benne, hogy május /júniusra lemegy ez az egész újra, és utána ha rám hallgatsz keresd meg és adj neki ajándékot. Hidd el akkor már fog adni puszit, már azért is mert meg lesz hatva (tapasztalat). Szóval összességben : várj ezzel meg.
Üdv.
Egy egyetemi hallgató
Amúgy egyszerűen felkeresheted. Ha a veszélyhelyzet végére már nem ott tanulsz, akkor írsz nekiFb chaten vagy az emailcímére, hogy szeretnél vele találkozni. Nálunk az iskolában anno (gimi) ez gyakori volt, hogy az elballagott diák írt egy emailt a tanárának (akkor nem volt fb, csak a végefele) és a tanár szívesen látta a diákot. A tanáriban leültek, beszélgettek. Ha a tanár nem látta szívesen a diákot, akkor sorozatosan egy kifogással elutasította a találkozót és a diák vette a lapot és nem dőlt össze a világ.
Ha a suli diákja leszel még, akkor egyszerűen felkeresed a tanáriban vagy az egyik órája után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!