Egy tanárnak van köze ahhoz hogy egy diák milyen videót tölt fel a facebookra?
Figyelt kérdés
Két kamasz feltölt olyan videót hogy nyalják falják egymást (de még egyelőre ruhában...) és ezt nem tetszik a tanárnak. Van ennek jelentősége? Ha nem tetszik hát ne tetsszen kit érdekel. Köze hozzá van?
Már le lett véve az ismerősök közül így további videókat biztos nem fog látni.
2020. szept. 15. 10:40
11/15 Micimacko67 válasza:
Kérdező, a sokadik tanárokat piszkáló kérdést teszed fel...
Nem unod még?
Annyira fantáziátlan és nevetséges dolgokkal vagdalkozol!
Az erre fordított idődet inkább szánd magadra...ott a jobb kezed vagy a bal kezed...azokkal szeretgesd inkább magad! Neked is jobb lesz, minket se fárasztasz!
12/15 anonim válasza:
Hát ha én ilyet kiraktam volna akkor nekem nem csak a tanáraim szóltak volna be, de az iskolatársaim is.:D de tök jogosan, mert baromi ciki ilyet kirakni.
13/15 Micimacko67 válasza:
A mai szülők egy jelentős részére is ráférne a nevelés...
14/15 anonim válasza:
Kérdező, neked ennyire nincs életed? Foglald el magad valami hasznossal, mert nagyon gáz, ahogy egyfolytában itt vergődsz mint egy fogyatékos. Hidd el amekkora prosztó vagy, te sem fogod sokra vinni, az ilyen vinnyogó gyökereket sehol nem szeretik.
15/15 anonim válasza:
Akartam írni egy hosszabb kommentet érvekkel meg ilyesmikkel de látom a kommentjeid alapján,hogy nem éri meg. Nagyon primitív vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!