Ha egy diák sír, akkor a tanárnak/tanárnőnek tilos megölelnie őt a veszélyhelyzet miatt?
Na látom közben át is rakták a kérdésedet. .)
Nem hinném amúgy, hogy tilos lenne az ölekés és bár szerintem most nem lenne ajánlott, de a gyerekek a padban is 45 perceket ülnek egymástól pár centire.
Az öleléssel kapcsolatban. Általánosban minket megöleltek alsóban a tanárok, ha sírtunk, de az tényleg akkor volt, ha valami komolyabb dolog miatt keseredtünk el. A felsőt külföldön csináltam, ott senkit semmiért nem öleltek meg, még a kicsiket sem és utána Magyarországon egyik gimiben sem ölelkeztek a tanárok, max megsimogatták a diákot. Mondjuk én ott is hagytam volna a sulit, ha elkezdtek volna ölelgetni. Furcsának éreztem volna, nem volt olyan a viszonyunk. .D
Az egyetemen (nagyon kislétszámu taszék és a tanárokkal nem sima tanár-diák viszonyban voktunk) volt tabárnő, akivel egy baráti csevegésem során elkezdtem sírni (nagyon ki voktam borulva akkortájt lelkileg) és meg lettem ölekve. Kedves gesztus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!