Ha egy diák sír, akkor a tanárnak/tanárnőnek tilos megölelnie őt a veszélyhelyzet miatt?
nem, szerintem két tök átlag diák sorait olvashatták akik se nem túl szépen se nem túl rondák nem voltak ahhoz hogy bárki is észrevegye őket...
olyanok mint az emberek 99,99999 %-a...
Ki mondta hogy rólam van szó?
Na mindegy, remélem jól kitrollkodtátok magatokat.
Gimiben két lányra emlékszem, hogy sírt órán, különböző napokon, ugyanaz miatt a tanárnő miatt. Az egyikük azért, mert a lány szülei elmondtak a tanárnőnek bizalmasan valamit a lánnyal kapcsolatban, a nő meg egy részt ebből elmondott nekünk órán. Mondjuk egy barátnőmmel is eljátszotta a tanítónéni az általánosban ugyanezt, de ő mindent visszamondott az osztálynak a barátnőmről, akinek amúgy nagyon jó volt a magatartása, szóval nem értettem, miért kell megalázni, a barátnőm meg nem sírt csak nagyon szégyellte magát (az osztálytársnőmmel történtek 2005 körül volt, a barátnőmmel történtek a kilencvenes években. Ha ma történt volna ez meg, már a hírek ezzel az esettel lennének tele szerintem xD ). xD
A másik lánynál nem emlékszem, hogy mi volt pontosan. Asszem a lány elkezdett valamit nyilvánosan terjeszteni, amit nem kellett volna vagy olyat kérdezett, amit nem kellett volna, tényleg nem emlékszem mi volt, de a lány valamit csinált, ami pont a tanárnőt meg az ő óráját érintette és amivel kellemetlenséget okozott a tanárnőnek. Az órán a tanárnő kérdezte, hogy ezt ki tette és, amikor a lány jelentkezett, jól lebaxta csóri gyereket.
Mind a kettő óra végéig sírt, jól láthatóan, az egyik (akinek kiadta a titkát a tanárnő) még sírva rá is kiabált a tanárnőre. A tanárnő mind2 alkalommal tartotta tovább az órát, amikor kicsengettek, ment a dolgára, páran meg odamentek a síró lányokhoz.
Jaj, meg egy lányra emlékszem még, aki szintén ennek a tanárnőnek az óráján kezdett sírni. Most jönnek vissza a gimis évek xD
A lánynak nem ment jól a tantárgy, amit a tanárnő tartott. Az egyik órára rengeteget készült és nagyon rosszul teljesített, szóval összeomlott, elkezdett sírni és leborult a padra, csendesen sirdogált. A tanárnőre emlékszem, hogy tartotta tovább az órát, aztán 5-10 p múlva odaszólt a csajnak, hogy ne aludjál vagy ne pihenjél vagy ne sírjál, nem tudta eldönteni, hogy a tanítványa alszik e vagy bőg. xD Utána tartotta tovább az órát. xD
8, 9, nem sértésnek szántam, csak pont egymás alatt volt a két válasz, hogy
1. nem vették észre az osztálytársamat, ahogy sír
2. nem vettek észre, ahogy sírtam órán
hogy kicsit olyan volt, mintha egy gyerek mesélt volna az osztálytársáról, aztán a következőben megjelent az osztálytársa, akiről mesélt.
Egy percoig se gondolam hogy picsogtok vagy ugyanaz a kommentelő írt csak más profilból, egyszerűen csak vicces volt, hogy mesélsz valakiről aztán megjelenik valaki, aki elmeséli ugyanazt magáról, mintha osztálytársak lennétek, akik rábukkantak egymásra ma a Gyakorin, innen jött az, amit írtam.
Nem akartalak megsérteni a kommentemmel és ezúton szeretnék bocsánatot kérni, hogy félreérthető voltam!
További szép estét kívánok és nyuodalmas jövőhetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!