Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyen osztálytárssal mit...

Ilyen osztálytárssal mit tudnék kezdeni?

Figyelt kérdés
Még nyáron voltam pár barátommal sátorozni, köztük volt ez a bizonyos osztálytársam is, vele aludtam egy sátorban. A lényeg, hogy eléggé megizzadt a lábam (meg kb mindenkinek amúgy, mivel elég eseménydús volt az előtte lévő idő), aztán mikor mentünk aludni, akkor nagyon lábszag volt, és az osztálytársam azóta terjeszti rólam, hogy büdös vagyok, meg hogy nem fürdök meg ilyenek, és nagyon megalázó, mindíg mások előtt hangoztatja ezt, mikor amúgy folyton ápolt vagyok meg semmi szagom nincs. Ma is elült mellőlem valamilyen okból, de erre azt mondta az osztály előtt, hogy azért ül el mert büdös vagyok.. (közben meg csak máshoz akart oda ülni). Meg az egész osztály előtt elkezdte mesélni, hogy milyen büdös a lábam.. Szerintetek mit kezdjek vele?
2020. szept. 9. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem magát járatja le ezzel. Ne foglalkozz vele, majd megunja.

Amúgy nekem az jött be ilyen cikizéseknél, amikor még rátettem egy lapáttal helyette. Pl. erre csak annyit mondanék: hát ha még a seggemet megszagolnád...

2020. szept. 9. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez legyen a legnagyobb bajod.
2020. szept. 9. 16:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos ez a legnagyobb bajom, igen. Mivel pont ilyen emberek miatt több mentális problémával is küzdök már évek óta. Még ha neked ez semminek tűnik is.
2020. szept. 9. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Egy a lényeg, ne mutasd, hogy téged ez bánt, ne is foglalkozz vele. Addig érdekes neki is ez, amíg látja, hogy téged bosszant.
2020. szept. 9. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha a szépszó nem használ, több opció is van. Nyilván agresszióra nem foglak motiválni. Viszont lehet kapni bűzampullát kb 600 forintért (dilibolt szerű üzletben), kezelésbe veheted vele, aztán meglátjuk, melyikőtök lesz a büdös.
2020. szept. 9. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!