Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mik voltak vagy mik vannak...

Mik voltak vagy mik vannak betiltva az iskolában vagy az osztályban, amiket úgy éreztetek, hogy felesleges betiltani vagy nem értettétek, miért tiltották be őket?

Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 18:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Nem lehet óra közben wc-re menni :)
2020. szept. 6. 18:17
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Haj- és körömfestés, sok ruháért is szóltak, testékszerek
2020. szept. 6. 18:17
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Betiltották, hogy az általános iskolába járókkal csoportosuljunk. Viszont nincs értelme, mert senki nem figyeli ezért folyton odajönnek a mi "térfelükre".
2020. szept. 6. 18:18
 4/20 anonim ***** válasza:
26%
#3 Lehet a neved miatt tiltották be? :D
2020. szept. 6. 18:20
 5/20 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is a wc az ilyen.

Értem, hogy azért tiltották be, hogy órán ne kijárkáljunk, hanem a tanárra figyeljünk, de amikor mindjárt összecsinálom magam, úgyis azzal foglalkozom.

2020. szept. 6. 18:20
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
Sokáig nem voltak hajlandók padokat tenni a folyosóra, mert a tesitanárok úgy gondolták, épp eleget ülünk órák alatt. Persze, ebben volt igazság, így persze a földön / lépcsőkön ült mindenki. Meg pl. enni is csak állva lehetett:S Évekig tartott, hogy a diákönkormányzat kiharcolja a padokat:) (A termeket szünetben bezárták.)
2020. szept. 6. 18:32
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

A wc-re kijárásos dolog tényleg badarság. Oké, suliban 45 perces egy óra, normál esetben ki is lehet bírni. De ha az emberre épp a 45 perc alatt tör rá, hogy ki kell mennie, akkor az szívás. Meg ilyenkor mindig jöttek a tanárok avval, hogy miért nem szünetben mentünk a mosdóba. Hát eléggé egyértelmű. Vagy akkor nem kellett még, vagy pedig nem volt rá idő. Szóval ez egy hülye szabály.

Akkor azt is hülyeségnek tartom, ha nem engedik meg a hajfestést. Mármint az extrémebb színekre. Tudom, az ember tanulni jár a suliba, de kinek árt vele a diák, ha be van festve a haja pl. kékre? Nem néz ki az rosszul, mégse szivárvány színű hajról van szó. Meg aztán maga az is butaság, hogy nem engedik a rövid szoknyákat, meg a szaggatott nadrágot, de egy csomó tanár abban jár. Kész vicc.

2020. szept. 6. 18:35
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

Általános alsóban nem lehetett fütyülni, a szünetben sem, nem zavart, csak nem értettem, mit árt a diák, ha a szünetben fütyül. Munka közben vagy, amíg vásárolok engem például zavar a fütyülés, mert kizökkent a gondolkodásomból, ezért órán megértem, hogy nem engedélyezik, de szünetben a teremben vagy az udvari időben a napközi előtt nem tudom, ezzel mit árt egy diák.

Az egyik gimiben tilos volt gumilabdázni. Ez mondjuk hasznos volt, mert a másik gimiben mindig előkerült a gumilabda és addig dobálták szünetben a teremben, amíg mást szemen nem találtak, én mindig gyomorgörcsben ültem, hogy nehogy a szemen találjanak. ilyenkor a gond az is vokt, hogy a tanár érkezéséig csinálták, tehát nem tudtam végig a folyosón kenni. Az általános felsőben ugyanúgy utáltam, amikor a közelemben dobálták az udvaron, de ott volt lehetőségem arébb menni. Ott tenisz labdát dobáltak és akkor tiltották ezt be, amikor egy fiú szemét eltalálták és a fiút orvoshoz kellett vinni.

Viszont a gimiben, ahol be volt tiltva, ott mindenütt betiltották, még az udvaron is és igazgatói intővel büntették, ha ezt a szabályt megszegted, amit kicsit erősnek éreztünk.

2020. szept. 6. 18:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja az órán tilos wcre menni szabály is egy ökörség szerintem, egyszer alsóban egyik pillanatról a másikra éreztem óra közepén, hogy menten bepisilek (addig nem is kellett pisilnem, hirtelen jött rám) és nem engedtek ki. A kicsöngetésig csak azzal voltam elfoglalva, hogy nem akarok bepisilni, főleg nem mindenki szeme láttára, nem is tudtam a tanárra figyelni. Ennek úgy nem sok értelme van. Ha kiengednek, Kb 2-5 perc kiesik, de utána óra végéig tudok figyelni az órán.
2020. szept. 6. 18:46
 10/20 anonim válasza:
86%
Szunetekben nem lehet telefonozni. Az amugy rendben is van, hogy amig folyik az ora addig ne lehessen azt nyomogatni, de a szunetekre miert is nem kaphatjuk vissza? Nekem ez picit furi..vagy ez nem csak a mi sulinkba van igy?
2020. szept. 6. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!