Mit csinálnál meg, ha újra gimis lennél? Mi maradt ki?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 16:51
11/12 anonim válasza:
Komolyabban foglalkoztam volna a némettel és ha újra gimis lehetnék, külön tanárhoz is járnék, hogy meglegyen a középfokú.
Hamarabb elkezdeném a sportom, sokáig szemeztem vele és bánom, hogy ennyit vártam.
Nyitottabb lennék, sokkal spontánabb, és hamarabb barátkozni kezdenék azzal az itt megismert barátnőmmel, akire a mai napig számíthatok és barátok maradtunk.
Szerettem a gimis éveimet, de sokkal szebbek lettek volna, ha közvetlenebb, határozottabb és nyitottabb lettem volna..
Nekem kimaradtak a nagy bulizások, közös hétvégék sajnos... (pár alkalomtól eltekintve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!