Még kevesebb órára járnék be, és rengeteget dolgoznék valamelyik skillemen, hogy mikorra már kilépek a suliból, addigra használható szaktudásom legyen valamiben. Aztán dolgoznék azonnal valami átlagos melóhelyen érettségivel, gyűjtenék pénzt valami nagyon jó, hiteles tanfolyamra, és szabadúszóként dolgoznék. (Mondjuk grafikusként, vagy kiadványszerkesztőnek mennék OKJ-re, vagy ilyesmi.)
2020. szept. 6. 17:25
2/12 anonim válasza:
Gyúrnék,gitároznék,rockbandát csinálnék,csajoznék, a nyarakat meg végig melóznám,egyrészt, hogy legyen zsé másrészt meg, hogy idejében megtudjam,hogy mi az a szar meló. A suliban csak azokkal a tantárgyakkal foglalkoznék amik érdekelnek,meg fontosak a jövőm szempontjából a többivel csak annyit, hogy éppen ne bukjak meg belőlük.A tanárok véleményére nem adnék és nem idegeskednék miattuk mert mai fejjel már tudom, hogy többségükben lúzerek, az életre biztosan nem tudnak felkészíteni. Gimi után bepótoltam ami akkor kimaradt de jobb lett volna a későbbi élettapasztalatokkal és a leszűrt tanulságok birtokában megélni azokat az éveket.
2020. szept. 6. 17:27
3/12 anonim válasza:
Az angolra jobban rá kellene feküdnöm.. Most már folyékonyan beszélek, de az egyetemen még nem ment ennyire, és számos lehetőségről lemaradtam emiatt.
Ja, és többet csajoznék a kockulás helyett.
2020. szept. 6. 17:33
4/12 anonim válasza:
Többet sportolnék és jobban szocializálódnék
2020. szept. 6. 17:34
5/12 anonim válasza:
Nem lennék olyan különc csodabogár, mint a tényleges gimis éveimben, hanem én is a szocializálódásra gyúrnék rá, és nem hagynám magam úgy elnyomni, mint legutóbb.
26/F
2020. szept. 6. 18:40
6/12 anonim válasza:
Minimum egy középfokú nyelvvizsgát megcsinálnék még a gimiben, Hogy ne kelljen még azzal is időt meg energiát tölteni az egyetemen, sportolnék, nem dohányoznék (sajnos az én időmben az volt a menő, bujkálva bagózni), és még akkor elkezdenék gitározni meg éneket tanulni.
Minden más megvolt, szuper volt!
2020. szept. 6. 18:51
7/12 anonim válasza:
hát először is egyetlen k*****va napot nem lennék hajlandó eltölteni nappali tagozaton. kimennék dolgozók esti tagozatára (16 éves kortól már lehet) és nulla órára járnék be majd év végi beszámolós vizsgákkal tudnám le a félévet/évet.
És uyganott lennék mint most. Felvételi tárgyakra ráfeküdnék, az összes többire magasból szarnék csak görbüljön.
2020. szept. 6. 18:59
8/12 anonim válasza:
Befejezném a sulit, ha újra oda juthatnék. Buta voltam, ott hagytam.
2020. szept. 6. 19:16
9/12 anonim válasza:
Pár hónap töménytelen szex után kiraknám az első komoly barátnőmet és nem vesztegnék el rá éveket. A kézilabda mellett elkezdenék gyúrni is.
2020. szept. 6. 20:00
10/12 anonim válasza:
Vagy főbe lőném magam vagy rohamléptekben átiratkoznék másik suliba, másik városba. Nagyon nem szerettem a gimit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!