Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem vakmerőség egy tanárnak...

Nem vakmerőség egy tanárnak első napon olyat állítani hogy úgyis leáll az egész max 1 hónap?

Figyelt kérdés

És ahogy olvasom a mi tanárunk még piskóta ahhoz képest (neten olvastam) aki még a suli zárt face csoportjába is kiposztolta kb ugyanezt.

Mert az hogy leállnak az gyakorlatilag fixnek vehető, a kérdés csak az mikor. Ezért is furcsa ha valaki még határidőt is mond. Aztán ha nem úgy lesz mégse?

Bár erősen sanszos hogy tényleg úgy lesz. Én se adok többet két hét max 1 hónapnál ennek.

Csak ezt nem jelenteném ki tanárként egy osztály előtt.

2020. szept. 2. 07:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Napi provokatív.
2020. szept. 2. 07:24
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

A miénk nagy büszkén kijelentette hogy a koronavírus nem létezik :D

Ez se jobb.

2020. szept. 2. 07:46
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem vakmerőség. Nálunk a suliban ugyan senki nem mondta, de vagy 15 különböző iskolából (más-más városok) hallottam, hogy csak az őszi szünetig terveznek.
2020. szept. 2. 07:52
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
A tanárnak alapvetően nem kellene ilyen témákat az osztályba vinnie, neki az lenne a dolga, hogy tanítson és megnyugtassa a gyerekeket... látszik milyen a pedagógustársadalom, nem csak egymás közt kárálnak, hanem a gyerekeknek is.
2020. szept. 2. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem vakmerőség, hanem előrelátás.
2020. szept. 2. 08:06
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem vakmerőség. Harmadikos fiam van, már úgy kellett készülni, hogy online oktatás lesz. Semmi iskolai cuccát nem lehet a teremben tartani
2020. szept. 2. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:
29%

"mi tanárunk"

Nemrég még az alapítványi iskolában voltál dolgozó:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..

Előtte pár nappal egy cégtől búcsúztál:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

Majd múlt héten már egyetemista voltál:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

Hogy szoktad mondani? Mese habbal.

2020. szept. 2. 09:25
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

"Semmi iskolai cuccát nem lehet a teremben tartani"

Mondjuk ez normál iskolába mióta világ a világ így van. Ha van zárható szekrénye névre szólóan a diáknak ott tarthatja. Ha nincs vigye haza-vírustól függetlenül is.

A tanterem nem lerakat.

2020. szept. 2. 09:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8-as: de igen, amióta bevezették ezt a "délután 4-ig ott kell maradni rémálmot" legtöbb helyen már nem kell hazavinni a cuccokat, legfeljebb, amiből hétvégére lecke van; egyébként amikor én iskolás voltam, akkor is volt az osztálynak közös szekrénysora. Nem névre szóló, és attól még nagy segítség volt nekünk is.
2020. szept. 2. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Lányom iskolájában sem lehet semmi cuccot benthagyni. Állítólag a fertőtlenítés miatt van ez így. (tavaly a padjában voltak mindenkinek a könyvei, füzetei, csak azt hozták haza amiben maradt lecke)
2020. szept. 2. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!