Szerintetek meddig lesz iskola?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 18:23
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy hónap. Sokan 2 hetet mondanak amúgy.
2/10 anonim válasza:
Egyik szolnoki gimiben a 9.eseknek azt mondták ôszi szünet után nem kell visszamenni...szerintem max egy hónap
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem sokáig.
Egyetemen tele van kulfoldiekkel.
4/10 anonim válasza:
Mindenhol lesz suli. Csak ott zár be, ahol fertőzötteket találnak.
5/10 anonim válasza:
Én csak egyetemen tudnék elképzelni. A többin max ha fertőzöttet találnak...
6/10 anonim válasza:
Ez az. Pontozzátok le azt, aki nem csak találgat, hogy meddig lesz suli, hanem olvassa a híreket. Remélem nem kapjátok meg azt az örömöt, hogy megint bezárnak :)
7/10 anonim válasza:
Remélem, hogy addig, amíg meg nem jelenik egy 30% halálozású, valóban veszélyes vírus.
És igen, én szívesebben kerülök lélegeztetőre, minthogy éhezzek annak ellenére, hogy sokat tanultam és küzdöttem ellene.
8/10 anonim válasza:
Van már 100 ilyen kérdés, vagy még csak 98?
9/10 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy most nem zárják be, de ha mégis, akkor szerintem max egy hónapig lesz, mivel a 2. hullám elvileg most zajlik ősszel.
10/10 anonim válasza:
Egy volt tanárom ma azt mondta, hogy, hogy pár hét és bezárják megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!