Akit megvertek iskolábana nem szoltatok apátoknak hogy verje meg azt aki megvert tègeted? Ismertek ilyen aki behívta apját iskolába hogy verje meg?
Figyelt kérdés
2020. aug. 31. 09:32
1/3 anonim válasza:
Dakotáéknál biztos ez a bevett módszer, de normálisan gondolkodó szülő nem azért megy be a suliba, hogy megverjen egy gyereket, hanem, hogy beszéljen a gyermeke osztályfőnökével, esetleg az igazgatóval, mit is lehetne tenni ebben az esetben.
2/3 Metionin válasza:
Engem fenyegettek, hogy ga elpofázom otthon akkor még jobban verni fognak. Egyszer apám véletlenül arra ment és látta hogy az udvaron csesztetnek, odament és megfenyegette a gyereket, erre másnap vagy tízen vártak hazafelé menet az utcasarkon és összerugdostak mert hogy én biztos szóltam apámnak.
3/3 anonim válasza:
Minden szülő hülye, aki a fiúgyerekét nem iratja be küzdősportolni legalább egy olyan szintig, hogy meg tudja magát védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!