Ha csak 24 kreditnyi tárgyat vettem fel egyetemen, az nagyon kevés?
Figyelt kérdés
Felvettem az összes kötelező tárgyat, plusz egy szabadon választhatót. Kötelezővel együtt van 21 kredit+ 3 a szabvál.
Így is van már 9 tárgyam.
Nem akarok mégtöbb szabvált felvenni, de ha felvennék mégegyet, akkor lenne 26 kredit, az se sok..
Minden tárgy csak 2-3 kreditet ér, nem tudom miért ilyen kevés. Más egyetemeken 5-6 kredites tárgyak vannak, abból könnyű összeszedni a 30-at..
2020. aug. 26. 17:14
11/13 anonim válasza:
Én legelső félévben 20 kreditet vettem fel, aztán a következő félévekben szép lassan kompenzáltam és a végére éppen kijött a 180 (nyilván kiszámoltam, nem véletlenül alakult így). Te is kalkuláld ki hogy hány kreditet kell teljesítened a következő félévekben hogy kijöjjön a végén a 180/300, amennyi kell. Valószínűleg a szabválok/kötválok hiányoznak, ha a mintatanterv összes tárgyát felveszed.
12/13 A kérdező kommentje:
De szabválból is csak 10 kreditet kell teljesíteni.. Ha minden félévben csak 1-et veszek fel, akkor is 4 vagy 5 félév alatt megvan.
2020. aug. 27. 20:25
13/13 anonim válasza:
Ha a kötelező tárgyak és a kellő mennyiségű szabválok teljesítésével kijön a képzés végére a teljesítendő kreditek száma, akkor nem érdekes hogy 30 alatt vagy félévente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!