Mit szóltok hogy a németek zárni terveznek máris a sulikban?
Maszkban kezdték a tanévet a német diákok, de már készülnek a távoktatásra
Most akinek egybites agya van az megkérdezi majd hogy mit érdekel engem mi van a németeknél.... hát azért érdekel mert ami ott van az kb 2 hetes késéssel jön hozzánk is!
Hááááááátt.... igen is meg nem is. Mert ha már most ezen megy az agyalás akkor kár volt kinyitni. De ők tudják .
Csak ugye amit írtam: ami ott van, azt másoljuk mi is némi fáziskéséssel.
"Na mostmár ha behsrangozzák szeptember második felébe hogy távoktatás,"
MOST??????? egész nyáron erről ment a pofázás!!! Már április májusban erről ment hogy jön az ősz és a 2. hullám!
Senki nem igerte, hogy az elso hullam utan nyugalom jon. A valosag es az emberek turokepessege, a gazdasag probal egyensulyozni. Az ovintezkedeseket akkor is muszaj betartani, ha lazitas van.
Barmit mond barki, probalnak elore gondolkozni.
Szerintem nagy hiba volt az orszagok kozti turizmust iden engedelyezni. Minel jobban nem hisszuk el, hogy ez szamit, annal nagyobb szivas jon.
En jovo marciusig temetem magam, utana kezdek remenykedni.
"Szerintem nagy hiba volt az orszagok kozti turizmust iden engedelyezni."
Hiba.... hát hiba vagy nem hiba szép pénzt csöngetett még így is az idei szezon. HIba ide vagy oda.
"Sajnos nem fogjuk másolni. A magyarok nem értelmesek.."
Pont ezért MÁSOLJUK. Pont ezért!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!