Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szóltok hogy a németek...

Mit szóltok hogy a németek zárni terveznek máris a sulikban?

Figyelt kérdés

[link]

Maszkban kezdték a tanévet a német diákok, de már készülnek a távoktatásra

Most akinek egybites agya van az megkérdezi majd hogy mit érdekel engem mi van a németeknél.... hát azért érdekel mert ami ott van az kb 2 hetes késéssel jön hozzánk is!

2020. aug. 23. 18:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Igazuk van.
2020. aug. 23. 18:45
 2/15 A kérdező kommentje:

Hááááááátt.... igen is meg nem is. Mert ha már most ezen megy az agyalás akkor kár volt kinyitni. De ők tudják .

Csak ugye amit írtam: ami ott van, azt másoljuk mi is némi fáziskéséssel.

2020. aug. 23. 18:47
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Igazuk van, bár lehet tényleg felesleges volt egyáltaláne hagyományos oktatással kezdeniük, ha ilyen hamar váltanak.
2020. aug. 23. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Nekem nincs gyerekem,de kollégáim,haverjaim mondják hogy 60-130.000 között költöttek az iskolakezdéshez szükséges dolgokra.Na mostmár ha behsrangozzák szeptember második felébe hogy távoktatás,akkor ez elég nagy kib.szás velük,mert sok dologra akkor nemigazán lesz szükség.
2020. aug. 23. 19:04
 5/15 A kérdező kommentje:

"Na mostmár ha behsrangozzák szeptember második felébe hogy távoktatás,"

MOST??????? egész nyáron erről ment a pofázás!!! Már április májusban erről ment hogy jön az ősz és a 2. hullám!

2020. aug. 23. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Öszintén szólva a tanszerek nagy része akkor is kell, ha agyerek otthon dolgozik velük, nem az iskolában! Esetleg a torna felszerelés az, ami nem kell, a többi igen.
2020. aug. 23. 19:07
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Senki nem igerte, hogy az elso hullam utan nyugalom jon. A valosag es az emberek turokepessege, a gazdasag probal egyensulyozni. Az ovintezkedeseket akkor is muszaj betartani, ha lazitas van.

Barmit mond barki, probalnak elore gondolkozni.

Szerintem nagy hiba volt az orszagok kozti turizmust iden engedelyezni. Minel jobban nem hisszuk el, hogy ez szamit, annal nagyobb szivas jon.

En jovo marciusig temetem magam, utana kezdek remenykedni.

2020. aug. 23. 19:08
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem terveznek zárni, hanem felkészülnek arra az eshetőségre, ha zárni kell, ez óriási különbség. Nagyon jól teszik, értelmes emberek felkészülnek előre, és nem impróznak össze vissza az utolsó pillanatban. Sajnos nem fogjuk másolni. A magyarok nem értelmesek...
2020. aug. 23. 19:09
 9/15 A kérdező kommentje:

"Szerintem nagy hiba volt az orszagok kozti turizmust iden engedelyezni."

Hiba.... hát hiba vagy nem hiba szép pénzt csöngetett még így is az idei szezon. HIba ide vagy oda.

2020. aug. 23. 19:10
 10/15 A kérdező kommentje:

"Sajnos nem fogjuk másolni. A magyarok nem értelmesek.."

Pont ezért MÁSOLJUK. Pont ezért!!

2020. aug. 23. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!