Ha igen, hányadikban és mi volt az oka? Illetve megbántátok vagy örültök hogy váltottatok?
2020. aug. 18. 20:57
1/7 anonim válasza:
Én 11-ben váltottam. Olyan szintű volt a nyomás és a stressz, hogy addira rendszeresen gyomorgörccsel mentem az iskolába, a fejem is nagyon sokat fájt és az önbizalmamat is sikerült tönkretenniük. Pedig nem is voltam rossz tanuló. Ezek miatt mondta anyukám, hogy az lenne a legjobb, ha iskolát váltanék, mert ez így nem mehet tovább. Utólag is azt mondom, hogy ez volt a lehető legjobb döntés. Nyilván akkor nem volt olyan könnyű a váltás és a beilleszkedés egy összeszokott osztályba, ehhez kellett egy kis idő, de utána már sokkal jobban éreztem magam és emiatt még a jegyeim is javultak.
2020. aug. 18. 21:07
2/7 anonim válasza:
Évtizedekkel ezelőtt kellett középsuli 2.-ban. Nem ment egy tantárgy, de nagyon nem ment. Nem bántam meg, utána is nehéz volt, de más miatt.
2020. aug. 18. 21:21
3/7 anonim válasza:
1. Osztály után költözés miatt, szeptembertől már a másik suliban voltam, igazából örülök neki
2020. aug. 18. 22:28
4/7 anonim válasza:
Én. Ötödikben, mert külföldre költöztünk. Kilencedikben, mert hazaköltöztünk és akkornegy iskolába kerültem, ahol az o.társaim nulladik osztályt már megcsinálták, de nehéz volt az a suli, meg is buktam, ezért átmentem máshova, ahol mindenii vekem együtt kezdte a kilencedik osztálzt, nem egy összeszokott társaság voltak.
2020. aug. 20. 10:15
5/7 anonim válasza:
Nem bántam meg, hiszen
- külföldön új kultúrát ismertem meg, új nyelvet tanultam
- itthon az első gimiben is szereztem tapasztalarokat
- a második gimiben jobban teljesítettem, nem voltam frusztrált, hogy hiába tanultam.
Mindegyiknek megvoltak a nehézségei is persze, de szerencsémre előnye mibdegyiknek több volt.
2020. aug. 20. 10:31
6/7 anonim válasza:
Szia! Én 9.-ben váltottam iskolát évvégén ,az az a 10. osztályt már az új sulimba kezdtem.
Az oka az osztálytársaim és a tanáraim voltak. Sajnos a tanárok közül néhányan rendszeresen aláztak , a szó szoros értelmében , akik meg nem azok se voltak teljesen százasok. Néhány fiú és lány osztálytársam pedig az akkori kinézetem miatt csúfolt,alázott.
Hála Istennek az új sulimban nagyon jófej tanáraim voltak , és az osztálytársaim se szekáltak/ gúnyoltak (legalább is előttem sosem)
Ennek értelmében, természetesen nem bántam meg a váltást, mi több eddigi életem egyik legjobb döntésének tartom a mai napig :) Sokat fejlődtem emberileg ennek a váltásnak köszönhetően.
2020. aug. 23. 14:46
7/7 anonim válasza:
Általános iskola 2.osztály félév vége előtt egy kicsivel. Igazából jobb hogy váltottam de nem az én döntésem volt. Mindkét helyet szerettem. Csak azért nem buktattak meg mert mellettem a létszámba. Így hogy eljöttem nagyon sokat fejlődtem, és egy erős jó tanuló vagyok. Most megyek majd 11.be
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!