Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemeken vajon lesz megint...

Egyetemeken vajon lesz megint távoktatás az ősszel?

Figyelt kérdés

2020. aug. 15. 01:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
20# Az lehet, de csak 200 fő fog beférni és a maradék online bepótolja. Olvasd el a bme.hu-n a közleményt.
2020. aug. 16. 19:43
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
És mi alapján döntik el ki az a 200?
2020. aug. 16. 19:55
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem ugyanarról a közleményről beszélünk, de ilyet még nem is hallottam.
2020. aug. 16. 19:57
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

22# Annyi embert engednek be a terembe.

Gondolom aki hamarabb oda ér, de a legtöbb órán alapból nincs meg a 200 fő az első 2-3 tanítási hét után.

Meg nem hiszem, hogy számolni fogják gondolom lesznek kijelölt helyek ahova le lehet ülni és az pontosan 200 lesz.

Deee ... ötletem sincs, ezt a részt nem osztották meg.

2020. aug. 16. 19:58
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Erről még nem is hallottam. :o

De ezek szerint akkor az előadásokat online is megtartják? Mert azt hittem majd felpakolják a diákat aztán mindenki kezdjen vele azt, amit akar. Ill. a tájékoztatóban is olyan furán írtak, hogy csak ott kell 1,5 m távot tartani, ahol fizikálisan lehetséges.

2020. aug. 16. 20:25
 26/33 anonim válasza:
100%
Szegediek esetleg tudtok valamit? Egy darab cikk jött ki kb. 3 mondatban, hogy kevert oktatás lesz és ennyi. Többet nem tudunk.
2020. aug. 17. 00:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyelőre tantermi oktatásra készülnek, aminek örülök, mert idén kezdek :) viszont valaki rákérdezett, és a hibrid oktatást még nem vetették el teljesen, szóval még nincsen teljesen biztos döntés. Sajnos. (nem hibáztatom az egyetemet, csak nem túl jó ez a bizonytalanság, de ezzel nem vagyok egyedül)
2020. aug. 18. 14:28
 28/33 Deff ***** válasza:
62%
A BME-n eddig csak szerencsétlenkedés van.Az oktatók igényelhették hogy kurzusaik csak online induljanak.Na ebből az lett hogy teljesen következetlenül lesz néhány csak távoktatásos és sok jelenléti oktatásos.Olyanok is jelenlétivel lesznek aminek igazán nem árt ha online tanuljuk.Valahogy nem tűnik úgy hogy tanulni akarnánk a helyzetből.Valahogy át akarnak evickélni az egész szituáción , még véletlenül se fektet senki energiát modern,online anyagok és tanulási felületek fejlesztésébe (diák felrakása nem tekinthető annak).Majd jön jövő tavasszal egy új vírus talán még veszélyesebb is és megint csak ülünk és nézünk ki a fejünkből.Persze biztos a Cambridge Egyetemen tudják rosszul és tök értektelen diplomájuk lesz :D
2020. aug. 23. 11:04
 29/33 anonim ***** válasza:
66%

28# Előző félévben nekem minden tanárom kivállóan kezelte a helyzetet.

Sehol sem volt jelen ez a "felrakom a diákat, oszt jól van" hozzáállás...

Szintén BME.

2020. aug. 23. 11:45
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

#29 Szerintem a #28-as úgy érti, hogy folyamatosan naprakészen kell tartaniuk az online felületeken is a tananyagot és ismerve jónéhány tanárt csak feltölti majd a diáit.

Egyébként engem is a BME érint, de nem tudok egyetlen kurzusomról sem, amit online terveznének. A neptunban sem láttam semmit, ezt honnan lehetne kideríteni?

2020. aug. 23. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!