Tényleg létezik ilyen ember akinek nulla humor és bók-érzéke van?
Két hete a suliban tartottunk egy érettségi-karantén utáni bulit. (dirivel minden meg volt dumálva, ő is ott volt) 18 plusszos, mert lesz sok pia és tanárok előtt nem akarjuk, hogy 16-17 évesek is igyanak.... Tehát 11. osztály alatt nem jöhet senki.
Ott állok a kapuban egyik haverommal, mindenki boldog sorra jönnek a "gyerkőcök", kérek mindenkitől személyit!! egyesével beengedek mindenkit. Jöttek tanárok is, hát őket is meghívtuk, hagy érezzék jól magukat ők is! Elvégre az érettségizőket ők tanították..
Naa. Sorra kerül egy tanár én mondom neki: Tanárnő elmúlt már 18? Biztos nem, de elhisszük! Nagyban vigyorgok, már fordulok a következőhöz stb stb..
Erre megsértődik és bunkó parasztnak tart. Hogy én leöregeztem. Én meg magyarázom, hogy de hát bónak szántam!!
És kaptam egy intőt. Hát így legyek kedves a tanárokkal? Vagy csak neki nincs érzéke?
Mert szerintem ez a mondat tök jó. haverok szerint is. Amúgy ezt hadházitól "loptam", ezt a szöveget :) Mindenkinek tetszik, kivéve annak az egy tanárnak.
Tanárnő elmúlt már 18? Ááhhh biztos nem, de elhisszük :D Szerintem tök kedves.
Ne ítélj elsőre.
Gondolom sok diák bántja a tanárt (nagy divat), így lehet ő át sem gondolta mit mondtál és egyből sértésnek vette.
Tanárnak tanulok, és ha ezt mondaná az egyik diákom, akkor még tetszene is, jó poénnak venném.
Pont, hogy fiatalosítottad a bókoddal és nem pedig öregítetted.
De, az is benne lehet,(sőt biztos is, hogy erről lehet szó(!)) hogy a legtöbb diák bántja, beszól a tanárnak és ez berögzülhetett neki, így át sem gondolta szerintem, hogy mit mondtál neki.
Háát lehet. Pedig nagyon jó suli vagyunk. országos 2. Itt se c*gány, se bűnöző, se semmi. Mindenki tisztel mindenkit. Tanárokat főleg.
Pedig én csak bóknak szántam és kedveskedni akartam vele. Egy éve már bejött egy teljesen más szituban. oda volt meg vissza az egyébként 55 éves tanárnő. (nem ugyanaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!