Van erre joga egy magántanárnak?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem ért valamit és többször kell neki elmagyarázni,akkor ordíthat,dobálhatja a füzetét?2020. júl. 26. 16:26
11/16 anonim válasza:
Hát ha nem bírja az idegrendszere akkor ne vállaljon különórát. Biztos, hogy nem mennék ilyen emberhez többet.
Én is vállaltam külön órákat, volt hogy totál ki voltam, de vettem egy mély lélegzetet és újra el magyaráztam az anyagot.
12/16 anonim válasza:
Ez megalázó, meg még fizetsz is érte. Nem, nem normális dolog ez.
15/16 anonim válasza:
Te azert fizetsz neki, hogy orditson veled?
Dobd ki, es keress egy normalisat.
16/16 anonim válasza:
Szeretném ha tudnád, hogy nem benned van a hiba, a tanártól meg egyáltalán nem megengedhető ez a stílus, az ő tudásának, habitusánának a végességét, nem passzolását mutatja ez a szituáció. Azonnal szólj szüleidnek, hogy keressetek másik tanárt, mert ez így nem tanulás, te is csak görcsölsz rajta. Ismétlem, nem benned van a hiba!!! Épp azért tanár a tanár, hogy megértesse az anyagot, ne idegbetegeskedjen, azt a gyógyintézetben kell. Volt már nagyon-nagyon jó tanárom, türelmes volt, megpróbált az én eszemmel gondolkodni és olyan megközelítésből elmagyarázni 20adjára is a dolgokat.... Ettől ne add lejebb, szólj szüleidnek, ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!