Van erre joga egy magántanárnak?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem ért valamit és többször kell neki elmagyarázni,akkor ordíthat,dobálhatja a füzetét?2020. júl. 26. 16:26
1/16 anonim válasza:
Ha a gyerek direkt kiborítja, és direkt nem figyel, akkor szerintem minden tanár elveszti a türelmét előbb-utóbb. Sőt, minden ember.
2/16 anonim válasza:
Ilyet nem kéne csinálnia, azért van pluszban fizetve, hogy többször elmagyarázza a dolgokat. Nyilván nem az adott tárgyból penge emberek jának magántanárhoz. Keress másik tanárt!
3/16 anonim válasza:
Persze. A legújabb pedagógiai kutatások szerint ezek a módszerek az esetek döntő többségében eredmént hoznak. Szerencséd van, hogy ilyen modern pedagógussal hozott össze a sors.
4/16 anonim válasza:
Hogy lenne már normális? Nem ezért fizeted. A suliban ilyen előfordul oké, de ez magán tanár.
5/16 A kérdező kommentje:
Suliban még nem fordult elő ilyen
2020. júl. 26. 16:43
6/16 anonim válasza:
Megteheti, te meg kirúghatod. Én meg is tenném. Elvégre gyakorlatilag az alkalmazottad.
7/16 anonim válasza:
Nem teheti meg, pont, hogy neki kellene leginkább példát mutatnia és önmérsékletet gyakorolnia.
8/16 A kérdező kommentje:
Lehet azért ilyen mert hatvan fölött van?
2020. júl. 26. 16:51
9/16 anonim válasza:
Nem, a kor ebben szerintem nem számít, két nagyon cuki idős néni magántanárom is volt. Azért ilyen, mert seggfej, te meg hagyod neki.
10/16 A kérdező kommentje:
Meg sokszor felemeli a hangját mikor nem tudok valamit.
Amúgy el lehet vele beszélgetni :)
2020. júl. 26. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!