Normális, hogy a tanárok mindig az áldozatot szidják/ büntetik meg?
Pesti általános iskola alsó tagozat 2. osztály 2010: Én Peti vagyok. Játszunk az udvaron, focizok az osztálytársaimmal a B-sekkel a nagyszünetben. Természetesen provokálnak az A-sok bla bla bla. Lökdösődnek a folyosón stb.
Egyszer odáig "fajult" a dolog, hogy engem a nagydarab Feri ellökött és bevertem a fejem a betonba. Semmi komoly, csak úgy koppant egy icipicit. Én sírva odamentem a tanárnénikhez és panaszoltam hogy a Feri ellökött és beütöttem a fejem. És mit csinál? Engem bsz le, hogy minek mentem oda.
Hát megáll az ész. Ha betörik a fejem és ájultan fekszem a földön, emrt a fél testem lebénult akkor még figyelmeztetőt is beírna, emrt nem jövök oda, ha szólít. Ez olyan szomorú. Ferike természetesen nem kap semmit.
Aztán elérkeztünk gimibe. 8. osztály. Folyamatosan megy a szivatás, a lökdösődés kiteszem a lábam a másik elé stb.
Egyszer megyünk a folyosón, a 9.-es srác jön szembe velem és 2 tanár szeme láttára megáll és kiveri a kezemből az osztály összes füzetét, amit a töritanár megkért, hogy vigyek el neki a tanáriba (esszék voltak beléjük írva) a 2 tanár rámnéz olyan szánalmasan, mintha egy kis gyökér lennék. Véletlenül se segítsenek. ááá nem.
Aztán másik nap elgáncsolnak. Állnak a falnál 9.-esek. Én emgyek és tökéletesen látható módon kiteszi a lábát. Én mivel szóltak nekem hátulról elesek benne. Megelégeltem, felálltam és meglöktem, közben mondtam neki: Normális vagy? ez neked a játék? Ki engedte meg, hogy elmenj az oviból?
és jéé egyből lefog két tanár. Úgy kezelnek mint az őrültet. Engem üthetnek, rúghatnak, elgáncsolhatnak, de ha visszaütök (ami nem is ütés volt) egyből közveszélyesnek nyílvánítanak. Az igazgatóiban pedig beutaltak pszichológushoz. Hát nagyszerű. Mert "nem tudom kezelni az indulataimat". Épp, hogyén tudom a legjobban kezelni. 8 évig magamban tartottam, és akkor is csak meglöktem az illetőt aki egy lépést ment csak hátrébb. el sem esett.
Anyám is felhúzta magát, feljelentette a tanárokat, és a gyereket gyilkossági kísérlettel. Nagoyn komolyan vette. Majd ha elesek és úgy verem be a fejem a lépcsőbe, hogy meghalok, akkor majd nézhetnek.
És ilyet bsszus. hogy lefognak a tanárok. Kényszerzubbonyt nem adnak?
3: sajnos sokszor van ilyen. Azért nem írtam azt, hogy a "legtöbb" tanár...
Nem a legszerencsétlenebb, az azért túlzás, de a tanárokat nagyon nem csípem. Pláne az alsóst. amikor még nem is ütök vissza, de velem van a baj.
Olyan szerencsétlen nem lehet senki, hogy ennyiszer belé kössenek.
Valamit tuti csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!