Akiket piszkáltak, bántottak az iskolában elmentek az osztálytalálkozótokra?
Senkivel sem tartom a kapcsolatot a gimis osztályomból. Nem tudtam beilleszkedni, csendes tipikus jó tanuló voltam. Állandóan bántottak emiatt, mert stréber voltam. Szerettem tanulni, most még a doktoriba kezdtem bele mesterszak után.
2 hét múlva lenne, egy ilyen közös vacsora. Úgy lettem meghívva, hogy ahány fő volt az osztályban annyira dobták szét a kaja árát és ennyi.
Kiemelve, hogy ha valski nem megy még, xynak elutalhatja az árát vagy ha nem akkor növekszik emiatt a költség.
A pénz nem számít, csak feltörtek az elnyomott emlékeim és sírni tudnék miattuk.
Nàlunk csak az megy eleve a netes csop közösségben is, hogy kiböl mi lett mire vitte.(àltalànos sulibol)kinek van hàza kocsija pàrja karrierje stb.
Mivel ilyen versengèsböl àll a dolog, ill ez a mozgato rugoja, ezert én nem mentem.
Gyerekként még nem ezt nézte senki a màsikban, hogy te hol laksz rozsadombi vagy e vagy sem,(amugy is egy környékiek voltunk, homogén csoport), de felnöve màr erröl szol az osztàlyközösség, hogy most vetithetsz vagy nem.
2008-ban fejeztem be a középiskolát, utána technikumra mentem.
Soha nem volt összetartó az osztály, és volt jó pár olyan osztálytársam, akiknek a "létezésükre" emlékszem, nevükre nem. Ugyanis az első két évben sokan be sem jártak, vagy "lemorzsolódtak".
A végére a 42 fős osztálylétszámból lett 28 fős. De a széthúzás, és a másik cseszegetése megmaradt. Nekem inkább beszólogattak, vagy levegőnek néztek, mert fiúként hosszú hajam volt, és nem is voltam túl vonzó (az más kérdés, hogy belépve a harmincba sokan elég vonzó, férfias férfinak tartanak.)
Én annyira utáltam őket, hogy még a ballagásra sem mentem el, így a ballagási fotóra se kerültem fel.
Átérzem a helyzetedet, nekem is most lesz augusztusban 5 éves osztálytalálkozó. Nem voltam jóban senkivel, folyamatosan piszkáltak és azt mondták nem viszem semmire. Volt osztályfőnököm (6 évfolyamos gimnázium) 8. osztályban azt mondta, ajánlja, hogy jelentkezzek át valami szakgimnáziumba (akkor még szakközépiskola), mert szerinte én biztos nem fogok egyetemre menni és a szakmai végzettséggel többre mennék, mint egy sima érettségivel.
Nem hallgattam rá, most kezdem az utolsó évemet tanárszakon. Még nincs meg a diplomám, ezért most nem megyek el, de 5 év múlva a 10 évesre biztosan. Én is tervezek doktorira menni, nem tudom meglesz-e addigra, remélem igen és hiába nem vagyok nagyképű, felvágós típus, azért jó érzés lesz megmutatni, mire vittem (ha viszem :D), miközben ők lenéztek és aláztak folyamatosan. Főleg, hogy tudom vannak akik felcsináltatták magukat és boldogtalan kapcsolatban, gyerekkel élnek félbehagyott tanulmányokkal.
En elmentem
Nem mindenki volt velem kocsog, igaz egy baratom sincs kozuluk de volt 1-2 ember akivel neha beszeltem.
Igazabol nem is volt ott mindenki, kb 60% es csak az ment hogy ki mire jutott 5 ev alatt. Vallalkozas, uj auto, diploma, kulfoldi munka.
Ha az osztaly tulnyomo tobbsege szemetnlett volna akkor biztos nem megyek el. Igazabol a harminc akarhanybol csak 2-3 volt g.eci.
10 eves nem is volt,, tavaly lett volna esedekes
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!