Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyen esetben bocsánatot...

Ilyen esetben bocsánatot kellene kérni?

Figyelt kérdés
Volt egy osztálytarsam általánosban aki szerelmes volt belém. És mint a legtöbb kisgyerek ő is piszkalassal fejezte ezt ki. Nyilván akkor nagyon nem értékeltem és emiatt többször is nagyon megbantottam és megalaztam. Amit akkor fel se fogtam de azóta nyilván bánom. Már fiatal felnőttek vagyunk. Azóta nem beszéltünk, a legutólso alkalommal is a földbe dongoltem és onnantól elkerult. Érdemes lenne bocsánatot kérni? Számítana valamit? Nektek jól esne vagy teljesen hidegen hagyna? Mert lehet hogy csak az én lelkiismeretemnek esne jól.
2020. jún. 29. 19:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem számítana már semmit, nem véletlenül kerül, mert nem akar semmilyen formában érintkezni veled.
2020. jún. 29. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Velem is ilyesmi volt. Egy lany szerelmes volt belem 7.-8.-ban es folyton beszolt. Na most en cserebe ugy megalaztam, hogy ahogy kesobb megtudtam: sokszor sirt miattam. En anno ballagas utan bocsanatot kertem. Meglepodott, de biztos orult neki. :)
2020. jún. 29. 19:48
 3/11 anonim válasza:

Jobb később, mint soha:)

Semmit se veszítesz ha megteszed.

2020. jún. 29. 19:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom hogy alapvetően az ember örülne neki ilyen esetben hogy bocsánatot kérnék tőle. De már jó sok év eltelt azóta, tartok tőle hogy inkább fura lenne.
2020. jún. 29. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Bizony, érdemes lenne. Akkor már nem csak rossz emlékek jutnának eszébe rólad, hanem jó is.
2020. jún. 29. 19:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 29. 19:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha ilyenen kattogsz akkor már csak magad miatt is megérné.

Veszíteni nagyon nincs mit és ha tényleg mély nyomot hagyott benne a dolog akkor egy bocsánatkérés segíthet neki továbblépni.

8/11 anonim ***** válasza:
De azért azt tedd hozzá, hogy ő is megértheti, hogy valamelyest jogos volt részedről, hiszen nem hagyta abba a piszkálást! Még szép, hogy megvéded magad és visszaszólsz!
 9/11 A kérdező kommentje:
Nyilván idegesített de gyerekek voltunk. Ő is, én is. De attól még viselkedhettem volna normálisabban.
2020. jún. 29. 20:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor ez rá is igaz. Ő is viselkedhetett volna normálisabban. :) Szerintem ne ránk hallgass, hanem arra, amit a belső hangod diktál. És olvasva a válaszaidat, szerintem azt súgja, hogy kérj bocsánatot.
2020. jún. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!