Tanév végén nem illene megköszönni a tantestület munkáját? Jutalomra nincs pénz de a dicséret ingyen lenne-arra se futja?
A tanév végi záróértekezleten az igazgatónak nem illenék megdicsérni a tantestület éves munkáját? Pláne hatványozottan igaz volt ez most a leállás-távoktatás világában, ahol a tanárok nulla felkészítéssel és nulla eszközzel (saját gép és saját net az nem iskolai eszköz!) kellett végezni a munkájukat.
Mert oké hogy szegény az eklézsia itt se jutalom se prémium se nyaralási pénz se semmi nincs, egy fillér se. Na de a dicsérő szó az ingyen lenne-még arra se futja?
Az értekezleten szóba se került semmiféle dicséret vagy a tanári munkának bármiféle értékelése. Mi lesz ősszel mi a nyári ügyeleti rend- na viszlát ősszel. És ennyi volt
Egy szó se arról hogy kedves pedagógus , köszönjük az éves munkádat.
Ez ingyen lenne, csak figyelmességbe kerülne, még erre sincs keret?
Más ismerősömnél az iskolájuk év végén egy vendéglőben vacsora keretében köszöni meg az iskola a munkavégzést, étel ital stb.
Figyelmesség. Alap lenne. Még ez sincs meg.
Ez legyen az alapítványi iskoládban a legnagyobb probléma!
Elképzelhető, hogy illendő lenne, de ettől még nem kötelező.
"Egyébként meg örülhetsz, hogy "Viszlát!"-tal váltak el tőletek, - ez pozitív utalás volt arra, hogy ősztől nem az utcán fogsz hemperegni munkanélküliként."
semmi összefüggés nincs a kettő között, mint ahogy az is viszláttal köszönt el aki azóta már beadta a felmondását. ez csak egy kiüresedett formula semmi több.
"elvégezni juttatás ellenében a napi teendőit.“
Mondjuk tán azért (is..) mert márc 16-jún 15. között a SAJÁT eszközeimmel végeztem a munkát (nyomtató laptop net áram stb) mert ha arra hagyatkoztam volna amit a suli ad (arra a NULLÁRA mert semmit se adott) akkor semmiféle munkavégzés nem folyt volna.
Már csak ezért is egy földig hajoló köszönöm járna nekem /nekünk hogy saját eszközökkel végeztük a melót, mert a „cégnek“ nem futotta egy szaros laptopra se.
Mondjuk. Mert az elemi illem is úgy kívánja ha egy iskolában van az ember, és tanév végén leáll a nyárra az egész akkor az igazgató minimum egy köszönömöt odaokádjon.
Ne félj ha RAJTA múlt volna most nem lenne itt semmi (ld laptopok eszközök ugye)
Ő be nem jött az érettségi alatt mert jaj koronavírus meg ne fertőződjek, de azért nála idősebb tanárokat simán beosztott (azok fertőződjenek csak meg mit számít!)
Kérdező csak nem egy suliban vagyunk ? Nálunk ugyanez megy.
Mondjuk itt a fél tantestület már most tudható hogy lelép a nyáron és még csak a nyár eleje van. Mire augusztus lesz lehet senki se marad. Én is lépek.
"márc 16-jún 15. között a SAJÁT eszközeimmel végeztem a munkát"
Az utóbbi kérdések zöme abból állt ki, hogy a te érettségi banketted milyen szar. Most persze hirtelen iskolai dolgozó vagy, mert ebből a szempontból is lehet provokálni.
tegnapi kérdésed: "Leléptem a bankettről senkinek se szóltam, el se köszöntem "
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
"Mit hagytam ki, ha középiskola alatt egy osztálykiránduláson bulin diáknapon stb se voltam? Soha egyen se a négy év alatt?"
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Viszont a sok kamu szöveg között azért vannak valódi gondolatok is, amit teljes mértékben megértünk:
"Nincsenek barátaim soha nem voltak soha nem is lesznek."
Kedves utolsó!
Süt a gyűlölet a hozzászólásodból.
Az étkezésnek semmi köze az iskolának (az iskola csak a helyszínt biztosítja), mert egy külsős cég eteti a diákokat. A fűtésről és a wc papírról a fenntartó gondoskodik. Ezen problemákhoz semmi közük a tanároknak.
Nem tudom, hogy milyen agyrémekre gondolsz, de a tanárok nem azt tanítják ami az eszükbe jut, hanem ami az állam által központilag kiadott NATban benne van.
Azt viszont elismerem, hogy az ingyenes tankönyveken túl szükség van egy-két dologra a sikeresebb tanuláshoz. Az állam által biztosított ingyenes tankönyvek alkalmatlanok az emelt érettsegire való felkeszítésre ezáltal a felsőoktatási felvételt is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!