Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanároknak hol a közbeszédi...

Tanároknak hol a közbeszédi nyári 2,5 hónap szabijuk ha csak jún 30 és aug 20 között vannak otthon és ebből lejön a két hét táboroztatás? Én nem látom a 2,5 hónapot

Figyelt kérdés

Tanároknak hol a közbeszédi nyári 2,5 hónap szabijuk ha csak jún 30 és aug 20 között vannak otthon és ebből lejön a két hét táboroztatás? Én nem látom a 2,5 hónapot

Biztos mindenki hallotta már milliószor a maszlag dumát: a tanárok nyáron 2,5 hónapot szabin vannak! Jún júl aug!

Nekem a kezdő tanárnak elmagyarázná valaki hol ez a 2,5 hónap? Én nem látom!

Jún 30 záróértekezlet. Addig menni kell. Minden nap.

Aug 22. nyitóértekezlet. Aztán menni kell.

Tehát jún 30-aug 21. a szabi.

De ebben még benne van a nyári 2x1 hét táboroztatás.

Vagyis akkor mennyi is a nyári 2,5 hónap amiről mindenki ugat? jó ha 4 hét? Azért az csöppet karcsúbb mint a 2,5 hónap nem?

2020. jún. 23. 08:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Köszönjük, a kérdésedet, már jelentettelek is, mert csak veszekedni akarsz....

Sok sikert a pályafutásodhoz.

"ebben még benne van a nyári 2x1 hét táboroztatás"

Már ahol. Amúgy látni, hogy soha egy napot nem dolgoztál versenyszférában. Rinyagép.

2020. jún. 23. 09:23
 12/12 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekek, ez a néha tanár, máskor iskolatitkár vagy takarító, de ha épp az érettségi körüli "botrányok" miatt kell hőzöngeni, akkor érettségiző diák kérdező. Csak kötekedni akar, soha nem jó neki semmilyen válasz, bicskanyitogató a stílusa. Ne válaszoljatok neki!
2020. jún. 23. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!