Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha az irodalom...

Mit tegyek, ha az irodalom tanárom beéget folyton?

Figyelt kérdés

Állandóan hülye becenéven hív, ami nagyon erőltetett. Egyszer volt egy ilyen beszélgetős óránk, amin kérdezgetett minket, és kiforgatta a szavaimat ott az egész osztály előtt és az is tök ciki volt.

Pl.:

Milyen állat lennél legszívesebben?

Erre mondtam, hogy cica lennék, mert az a kedvenc állatom és mert a cica sokat alszik. Erre elkezdi mondani, hogy biztos bújós vagyok, és szeretek odabújni a páromhoz. Csak ezzel az a baj, hogy nem volt még barátom, amit nagyon szégyellek, mert a többieknek már volt.

Meg volt az a kérdés, hogy ha minden körülmény és minden lehetőség adott volna, akkor mik lennénk?

Erre mondtam, hogy színésznő. Erre jött azzal, hogy nem vagyok megelégedve magammal, és higyjem el, hogy jó helyen vagyok a saját testemben. (Abban igaza van, hogy nincs önbizalmam, de rosszul éreztem magam, hogy ezt az egész osztály előtt kimondta.)

Mióta volt ez a színésznős eset, azóta folyton próbál bíztatni, például amikor kimegyek a táblához, akkor is mondja, hogy bízik bennem meg ilyenek. És folyamatosan azt mondja, hogy visszahúzódó vagyok, pedig nem vagyok visszahúzódó. Egyáltalán nem.

Ma is, amikor mondta az évvégi jegyeket, akkor is mondta, hogy szeret engem, meg hogy nyíljak meg. Értem, hogy segíteni akar, de ezzel csak beéget az egész osztály előtt folyamatosan.

Már nem is merek megszólalni se, mert folyton ilyen hülye dolgokkal traktál.

2020. jún. 10. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én külföldön élek jelenleg, de úgy tudtam, hogy nem zárják be az iskolákat. Tudom ez nem kapcsolódik a kérdéshez, de akkor is. Múlt héten még mindenki azt írta, hogy nincsenek és nem is lesz bezárva semmi.
2020. szept. 15. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!