Érettségi után is tartod a kapcsolatot a volt osztályoddal?
Figyelt kérdés
Én majdnem mindenkivel megszakítottam a kapcsolatot, mert nagyon elfajzott emberek voltak a gimis osztályomban.2020. jún. 9. 15:45
11/16 anonim válasza:
4 barátnőmmel minden nap beszélek, a többiekkel évente 1-2x találkozom, nagyon jó osztályközösségünk volt.
12/16 anonim válasza:
Pár ember van, akivel tudunk egymásról ezt-azt, pár emberről kiderült, hogy ostobábbak, mint amilyennek tűntek, velük még ennyire sem tartom a kapcsolatot, de barátság szintű ismeretség senkivel nem maradt meg.
13/16 anonim válasza:
Senkivel. Kiismertem őket a négy év alatt eléggé, hogy ne akarjak tőlük semmit később. A fiúk jó arcok voltak, de nem igazán beszélgettem velük, szóval nincs okom keresni őket, a lányok meg mind kibeszélték a másikat, még a barátaikat is. Néhány csajjal összefutottam azóta, de csak véletlenül. Az egyik a népszerű csajok közé tartozott, természetesen jól kibeszélte nekem két osztálybéli legjobb barinőjét, hogy hogy összevesztek és hogy keverik egymásnak a szxrt és mekkora dráma volt, mert közben meg egy albiban laktak. Úgyhogy igazából ha össze is futok valakivel, akkor pár perc alatt letudom a ki hogy van meg mit csinál témát és megyünk a dolgunkra.
14/16 anonim válasza:
Csak két emberrel voltam igazán jóban, ők mai napig a legjobb barátaim közé tartoznak. Nagy volt nálunk a klikkesedés. A többiekkel egy szót se váltottam azóta, közösségi oldalon se ismerőseim, nem érdekel, mi van velük. Van, akinek az arcára se emlékszem már, mert a gimis évek alatt talán 2 mondatot beszéltünk.
15/16 anonim válasza:
Én a gimis osztályból senkivel sem tartom a kapcsolatot (5 éve ballagtunk el). Nem volt és most sincsen velük semmi bajom, mint osztálytársak elvoltunk, valakivel nem beszéltem egy szót sem, valakivel mindig beszélgettünk vagy együtt mentünk haza stb., de igazából nem volt közöttünk olyan kapcsolat, hogy még mindig összejárjunk, találkozzunk, beszélgessünk. Még az érettségi utáni nyáron talán két emberrel találkoztam egyszer-egyszer, de ez elmaradt. Ha valakivel összefutunk akkor köszönünk, de ennyi. Egy-két ember van, akivel szoktam néha beszélni, de ez is csak spontán (egy egyetemen tanulunk és volt, hogy együtt vonatoztunk haza). Két olyan barátnőm van, akikkel együtt jártunk oviba, általánosba és gimiben már nem volt osztálytársak, de velük még mindig nagyon jó a kapcsolatunk és rendszeresen szoktunk találkozni, beszélünk és minden tök jól működik közöttünk. 21/l
16/16 anonim válasza:
1 lánnyal lettem jóba úgy ahogy a gimi alatt, vele azóta is párszor egy évben talizok. nálunk sem volt jó az oszt.kozösség, komoly széthúzások történtek és rivalizálások...
viszont egyik legjobb barátom annyira jóba maradt pár (10-15) osztálytársával, hogy azóta is együtt szilvesztereznek (gimi vége óta tavaj volt a 3. ilyen alkalom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!