Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár esetében a vírushelyzet...

Tanár esetében a vírushelyzet elegendő indok a munkahelyen(iskolában ) való meg nem jelenésre jún 2től?

Figyelt kérdés

Van itt nálunk egy tanár aki a sulizár kezdete óta (márc 13) nem tette be a lábát a suliba. Az oké hogy online távoktatás folyik de volt több értekezlet, érettségi ügyelet szóval kellett volna nem egyszer bejönnie. De nem jött mert megmondta ő fél a fertőzéstől és nem jön.

És ezt nagyon furcsa módon elfogadták tőle. Nagyon furcsa mert be volt osztva érettségi ügyeletbe és mikor kiderül hogy még arra se hajlandó bejönni, az egész ügyeleti rend felborult miatta.

De ennek vége elvileg, jún 2től minden tanár be van rendelve tanítási időben, apelláta nincs.

Szerintetek ebben a helyzetben is elfogadható a közlése hogy ő be nem jön mert fél a vírustól?

mert azt már közölte hogy ő bizony be nem jön eztán se.

Már megírta.

És ezt is elfogadják neki? de miért?

És ha tőle elfogadják és holnap az egész tanári kar közli hogy akkor ők se jönnek, akkor ki lesz?

Ha egytől elfogadják mindenkitől el kell. Nincsenek nemesi előjogok, ő se több mint akárki más.

Furcsa hogy ez így működhet és a vezetőség hagyja is.

2020. máj. 27. 11:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Multkor valaki aut írta ugyan így iskolába, hogy az egyik tanár 5000 forintot kér dolgozatonként a javításra (?). Itt meg nem megy be a tanár... Basszus nem bántásból a normális tanároknak, de én nem csodálkozom, hogy sok ember ki van rájuk akadva. Hogy lehet ilyet megcsinálni? A tanár állás egy hivatás vagyis annak kéne lennie, a gyerekekért dolgoznak. Nem értem hogy ezt hogy hagyják... Én ki is rúgtam volna a fenébe. Nem akarsz dolgozni? Akkor viszont látásra.
2020. jún. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!