Kinek hogy megy a digitális oktatás?
A közösség és az, hogy mindenről időben értesüljek.
Nálunk Teamsen, e-mailben és gyakran más felületeken keresztül is össze-vissza zajlik a kommunikáció, nagyon nehéz követni. A tematikában az volt például múltkor, hogy a kiselőadást elektronikus úton küldjük el a tanárnak. Én elküldtem e-mailben a határidő előtt 4-5 órával, visszaírt, hogy küldött e-mailt Neptunon keresztül, hogy Teamsre kell feltenni a megfelelő mappába. Ezt természetesen másnap vettem észre, mert reggelente olvasom általában a leveleimet, szóval késve adtam le. Persze, én voltam a hülye, nem akarom ráfogni, csak nagyon kényelmetlen, hogy nem tudom, melyik információt vegyem alapul és milyen felületen számítsak válaszra vagy hol tartják az órákat (például van, aki skypeon, van, aki discordon és van, aki Teamsen tart órát, a külsős oktatók e-mailben küldik a linket a dropboxra feltett anyagokhoz, szóval teljes a káosz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!