Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az hogy lehet hogy a srácok...

Az hogy lehet hogy a srácok agyilag ugyanott tartanak felnöttként is mint általànosban? Gunyoljuk a lànyokat mert cicije van meg ez a szint?

Figyelt kérdés

Általànosban ez ment hogy szekàltàk azt akinek nagyobb a melle, kinézték cikizték r.bancoztàk akinek barstja van es mentek a rosszmàju pletykàk.

Több mint 10 év telt el. És ezek a sràcok mai napig ugyanezen a szinten vannak. Gunyos mosolyok, lenézés ha sràccal làtnak, mennek a körpletykàk osztàlytalin, facen, mai nap is pontosan mint a dedoban.

Hogy lehetsèges az hogy 30 felé közelitö "férfiak"agya 14 éves szinten reked?

2020. ápr. 25. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

Nincs igényük változásra, hiszen nincs előttük pozitív példa; az előző felnőtt férfigeneráció sem komolyodott meg ilyen téren, náluk is az a vicc, hogy huuu milyenek a nők.

Ha nőkről van szó, akkor a férfiak nagy része sajnos örökre gyerek marad.

És nem, ez nem általánosítás.

Baromi ritka az olyan férfi anyagi helyzettől, élőhelytől és oktatástól függetlenül, akinek ne lenne ilyen téren infantilis a személyisége.

2020. ápr. 25. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Létezik olyan, hogy megrekedt személyiségfejlődés. Ez egy nagyon sokaknál létező probléma. Én is ebben szenvedek, noha én nem ezt csinálom, hanem csak szimplán nem megyek emberek közé. Sehol nem tartok a korombeliekhez képest és ezt szégyenlem.
2020. ápr. 25. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
még negyven évesen is gyerekes némelyik. igazából szerintem ja, megmaradnak ilyennek. amúgy is a cici-punc! téma körül forog csak az agyuk egy nő kapcsán, tovább nem látnak. ez egy ilyen faj.
2020. ápr. 25. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez nem a férfi nem hibája, hanem hogy alja emberek között mozogsz
2020. ápr. 25. 21:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem kisegítő suli volt?
2020. ápr. 25. 21:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Sima hétköznapi általános iskola.

Nem forgok a köreikben de megesik hogy összefutunk, a facen megvan a csoport is az osztàlyrol, aktiv, es osztàlytalálkozokat is szerveztek amit értelemszerüen kihagytam.

Az adott helyzetben legutobb egy baràtnöm akit nem kell félteni szépen kiosztotta öket.

30 alatt vagyunk, ahogy irtam.

2020. ápr. 25. 21:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Es nem ritkasàg. Itt is olvastam màr egy s màst mik mennek 8-adikban.

Söt bloggerek is emlegették màr. Nem egy nö van akit inzultàltak tizenévesen az osztàlytársai

2020. ápr. 25. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!